Schrijf je hier in voor een proefles Yoga-body-mind

Contactgegevens

Kloosterstraat 70

6369AE Simpelveld

00316-41819654

Contact email


IBAN nummer

NL95RABO0356492842

BTW nr. NL001558889B55

KVK nr 64577651

0 / 8

Kids Yoga (Tieners)

Kids Yoga (Tieners)
Nancy schiffers
gegeven doorNancy schiffers

Wat is yoga voor Kids? Het is een mix van lekker bewegen, plezier en aandacht. Al op heel jonge leeftijd kun je spelenderwijs je zelfvertrouwen, concentratie en immuunsysteem versterken, een sterk & soepel lichaam behouden, leren over lichaamsbewustzijn en het uiten van je gevoelens.

Plezier staat daarbij voorop. Elke les staat een thema centraal zoals de seizoenen, de zon, feest, de natuur, een dier of vriendschap. Op basis van dit thema doen we yogahoudingen, ademhalingsoefeningen, meditatie, visualisatie en soms massages. We dansen, zingen, doe creatieve dingen en sluiten de les rustig af met een eindontspanning. De les is zowel individueel als met de groep. Iedereen kan en mag meedoen.

Bij Yoga body & Mind KIDS krijgt de natuur en deze bijzondere plek ook een rol. Kinderen komen tot rust in de natuur, gaan op avontuur, laten zich verwonderen, ontdekken erin en krijgen er energie van. Waar mogelijk gaan we naar buiten in de kloostertuin. Sowieso nemen we de natuur mee naar binnen. Door oefeningen zoals de boom-houding, eetbare natuur te proeven en met natuurlijke materialen te werken, bijvoorbeeld stenen, bladeren en bloemen om een mandala te maken.

Elke les is anders en uniek, opgebouwd vanuit de klassieke Hatha yoga principes. De yogales wordt aangepast aan de verschillende ontwikkelingsfasen van ieder kind.

Voor wie? 

Yoga voor kids zegt het al, het is voor iedereen! En bij Yoga body & Mind KIDS in het bijzonder voor kinderen en jeugd (tussen 4-18 jaar). De lessen zijn aangepast aan de verschillende ontwikkelingsfases die kinderen en jongen doorlopen, voor de leeftijd van 4 tot 12 jaar.

Yoga-Body-Mind Klooster Simpelveld
X
Installeer de APP op uw toestel voor meer functies
Install this app on your iPhone: tap share and then Add to homescreen
Offline