-
-

Audrey ViehoffMijn eerste kennismaking met yoga was via zwangerschapsyogalessen die me een gevoel gaven van thuiskomen na een lange zoektocht naar mezelf. Daarna was de interesse gewekt en volgden snel meer Hatha yogalessen, want het smaakte naar meer.

Yoga is voor mij een steun en trouw gezelschap gebleven tijdens de golven van het leven en zoekend naar meer verdieping heb ik uiteindelijk een vier jarige opleiding tot (Hatha) Yogadocent gevolgd. Sinds het behalen van mijn diploma geef ik les aan verschillende soorten groepen, van Meer Bewegen Voor Ouderen (Stoelyoga) tot Hatha Yoga met Pilates elementen en Yin Yoga.

Graag wil ik je begeleiden op de reis naar het thuiskomen bij jezelf, via verschillende Asana’s, Pranayama, een stukje yogafilosofie en mooie teksten of gedichten.

Het mooie van yoga vind ik dat het steeds in beweging is en mogelijkheden tot groei biedt, op je yogamatje en er naast. En of je nu een les volgt of zelf les geeft.

Mijn lessen zijn afwisselend zacht, mindful en meditatief of fysiek gezien wat intensiever, afhankelijk van de behoeften van een groep, het tijdstip van de les en de seizoenen.

Ga je met me mee op reis?
Terug

Meld je aan voor de nieuwsbrief


Laat hier je e-mailadres achter. Tot snel ;-).