-
-

Jeanine Sophie CurversYoga betekent voor mij een manier van leven waar ik al meer dan 10 jaar bewust mee bezig ben. Het heeft me op vele plaatsen gebracht en ik heb door de jaren heen verschillende stijlen gevolgd en beoefend – o.a. Ashtanga, Sivananda, Hatha, Yin en Forrest Yoga. Deze combinatie aan ervaring heeft geleid tot het ontwikkelen van mijn eigen stijl waarbij de asana’s elkaar opvolgen in een licht dynamische flow en de focus bij jezelf en je eigen practice centraal staan. Aspecten van sjamanisme, reiki, energie-oefeningen en meditatie maken ook onderdeel uit van mijn lessen.

Elke les is een ontdekkingsreis naar jezelf. Door middel van het uitvoeren en voelen van de asana’s leer je je lichaam, je hart en je geest beter kennen waardoor je steeds meer tot de kern van je eigen zijn komt. Hoe beter je jezelf leert kennen, hoe beter je weet wat jou gelukkig maakt. Zo kun je rustig en blij, tevreden en in balans door het leven gaan. Tijdens de lessen bewegen we ook mee met de seizoenen en het tijdstip van de dag. Zo zal een les in de ochtend vaak dynamischer en energetisch openend zijn, terwijl het in de avond juist rustiger en kalmerend is.

Met heel veel liefde en compassie wil ik graag yoga met je delen! Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten in een van de lessen in het klooster.
Terug

Meld je aan voor de nieuwsbrief


Laat hier je e-mailadres achter. Tot snel ;-).