-
-

Nadine van OsMijn naam is Nadine van Os. Therapeute Integrale Lichaamsmassage.

De behandeling bestaat aan dat wat het lichaam nodig heeft daarnaast zal ik jou lijf aanroepen om het eigen helingsproces in werking te zetten. Jij bent en blijft verantwoordelijk voor jou eigen lijf. Naast dat het een heerlijke fysieke ontspannen ervaring is, werkt ik ook op een energetisch level dat ervoor zorgt dat je hele systeem nog dieper kan ontspannen en zakken.

Technieken die ik oa hanteer komen uit de oud Indische massage/ klassieke massage technieken/sportmassage/ ontspanning technieken/basis technieken/chinese geneeswijze technieken/ Cupping / een vleugje van Nadine zelf.

Graag werk ik samen met de 5 elementen /water/hout/vuur/aarde/metaal/

Het volgen van de meridiaan lijnen waar de drukpunten behandeld worden door een zachte drukking zo om de energie vrij te maken en doorstroming te activeren. Daarbij kan er gekeken worden naar welke emotie hierbij hoort en of dit herkenbaar is.

Een uitgelopen hobby heeft mij ontwikkeld naar mijn eigen eenmans bedrijf Praktijk kenJezelf. Mijn inspiratie over de praktijknaam: KenJezelf. In de tijd van Atlantis bestonden er tempels met oa grote geschrifte: Ken jezelf. Deze tempels werden gerund door wijze priesteressen die leefde in verbinding met de ritmes en krachten van de natuur. De tempels diende om je eigen mysterieuze innerlijke kant van Jezelf te onderzoeken en het ontwikkelen van jouw eigen magische krachten. Er werd getraind om in je persoonlijke unieke kracht te gaan staan in verbinding met elkaar.Deze oeroude wijsheid is de basis van mijn

°WAAR SCHITTER JIJ?

°BIJ JOUW UNIEKHEID BEGINT JE KRACHT

°STILLE STEM VAN JE HART, IS JE INNERLIJKE HEILIGDOM

Terug

Meld je aan voor de nieuwsbrief


Laat hier je e-mailadres achter. Tot snel ;-).