De leukste school van Limburg

Yogalessen (ook onlline) - prive sessies - bedrijfsyoga - zwangerschapsyoga
Bel en maak een afspraak

Reiki

Reiki is een natuurlijke geneeswijze waarbij gewerkt wordt met de handen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de universele levensenergie. De term stamt uit het Japans en is samengesteld uit de woorden "rei", wat universeel betekent, en "ki," de energie die door alle levende dingen stroomt.

Hoe werkt reiki?

Reiki stimuleert het zelfgenezende vermogen van je lichaam. De energie van reiki kan duidelijk maken wat voor jou nodig is om weer in balans te komen. Een behandeling brengt je mooie inzichten en inspiratie voor je dagelijkse leven. De energie stroomt op natuurlijke wijze naar die plekken in je lichaam en je bewustzijn die de warmte, kracht en aanraking het meest nodig hebben.

Wat je kunt verwachten

Een reikibehandeling duurt zo'n 90 minuten. Als eerste worden je klachten uitgebreid met je besproken. Tijdens de behandeling lig je op een massagetafel, volledig gekleed. De behandelaar plaatst zachtjes de handen met de handpalmen naar beneden op of net boven specifieke plekken van je lichaam. 
Een reikibeoefenaar gebruikt een reeks van 12 tot 15 verschillende handposities. De tijdsduur van elke positie, wordt per plek bepaald door de energiestroom door de handen. Er wordt geen druk, massage of manipulatie uitgeoefend. Tijdens de behandeling kun je sensaties als warmte, tintelingen of een pulserend gevoel ervaren op de plekken waar de beoefenaar de handen heeft geplaatst. De meeste mensen voelen zich erg ontspannen en rustig en sommigen vallen zelfs in slaap tijdens de behandeling.

Iedereen kan de voordelen van reiki ervaren. Reiki kan ondersteunen bij diverse stressgerelateerde klachten zoals hoofdpijn, spierpijn en slapeloosheid. Daarnaast kan een reikibehandeling voor emotioneel evenwicht en balans zorgen op momenten dat het leven intens, heel druk of uitdagend is.

Reiki: 
  • stimuleert het zelfgenezend vermogen van je lichaam
  • ontgift het lichaam
  • helpt om pijn te verlichten
  • kan duidelijk maken wat voor jou nodig is om weer in balans te komen
  • geeft je mooie inzichten en inspiratie voor je dagelijkse leven
  • zorgt voor een betere geestelijke gesteldheid
  • helpt met het opruimen van emotionele blokkades
  • brengt algehele balans
  • helpt bij diepe ontspanning

Maak een afspraak

Meld je aan voor de nieuwsbrief


Laat hier je e-mailadres achter. Tot snel ;-).