Uniek: boek jouw privé yogakamer in het klooster!

Volg de les via een live stream.
ik wil meer weten

De leukste school van Limburg

Yogalessen (ook onlline) - prive sessies - bedrijfsyoga - zwangerschapsyoga
Bel en maak een afspraak

Kidsyoga feest!Ben je opzoek naar een origineel verjaardagsfeest? Wij helpen jou met een uniek verjaardagsfeestje voor KIDS. De jarig mag een thema uitkiezen dat het yoga avontuur gaat vormen. We kunnen op reis met de indianen, schat zoeken met de piraten, verdwalen in een sprookje, op avontuur met de dieren, op reis langs de planeten of op reis naar een ander land. Zo zijn er nog veel meer thema’s te kiezen voor de jarige of misschien heeft de jarige zelf wel een nieuw idee.

Kleine indruk van het feest

Binnen het vooraf gekozen thema gaan de kinderen van alles meemaken. Samengaan ze op reis in het verhaal; bewegen (asana’s), dansen en zingen, doen yogaspelletjes, een ademspel (Paranayama), visualisatie/ meditatie, creatieve opdrachten en tenslotte een korte(eind)ontspanning. Het belangrijkste van het feest is dat we samen plezier hebben. We sluiten het avontuur af met een theekransje en iets lekker.

In overleg kan het feest op verschillende locaties plaats vinden; in de yogaruimte of de tuin van het klooster, bij u thuis, in een zaal of in de natuur.

  • Het KIDS yoga feest is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.
  • Kan gevierd worden met minimaal 8 kinderen maximaal 12 kinderen, inclusief jarige en zijn broertje of zusje.
  • Het feest duurt tussen 1,5 uur en de 3 uur afhankelijk van het avontuur en de gemaakte keuzes.
  • Het feest kan al gevierd worden vanaf 7,50 euro per kind. Kosten zijn afhankelijk van de tijd, de invulling en de locatie.
  • De jarige en een van zijn broertjes of zusjes word niet meegerekend in de koste.
  • Ouders mogen zelf mee doen of in het zitje genieten van een kopje thee.

Je verjaardag vieren op een geheel andere manier en nergens anders in de buurt te vinden. Speels, avontuurlijk en met veel plezier, waar je helemaal HAPPY van wordt. Een HAPPY Birtday!

Boek deze les

Maak een afspraak voor meer info

TerugMeld je aan voor de nieuwsbrief


Laat hier je e-mailadres achter. Tot snel ;-).