De leukste school van Limburg

Yogalessen (ook onlline) - prive sessies - bedrijfsyoga - zwangerschapsyoga
Bel en maak een afspraak

Herstel yogaFysiek en mentaal herstel vinden door beweging en verstilling.

Kenmerken
In deze Herstel Yogales brengen we de aandacht in het hier en nu. Je wordt begeleid om met jouw lichaam te bewegen, precies zoals deze zich in het moment aandient. Zonder het te forceren of te negeren.

Inhoud les
Tijdens deze les vergroten we een liefdevolle aandacht voor lichaam en geest. Onze gedachten zijn van directe invloed op ons lichaam en ons immuunsysteem. Door hier steeds weer bewust van te worden, stimuleren we het lichaamseigen herstellend vermogen. Ervaar het helende effect van yoga en meditatie in een veilige omgeving. Een toegankelijke les waarin we de tijd nemen voor de houdingen d.m.v een heldere opbouw en uitleg. De les bestaat uit korte meditaties, kracht & coördinatie, restoratieve yoga houdingen, ontspanningstechnieken, ademhaling en visualisaties.

Geschikt voor
Voor iedereen die wil werken aan een groter lichaamsbewustzijn en meer vertrouwen in het lichaam. Hierdoor is deze les ook bijzonder geschikt voor mensen met een chronische ziekte, een beperking, of herstellende van een moeilijke periode.

Boek deze les

Maak een afspraak voor meer infoTerugMeld je aan voor de nieuwsbrief


Laat hier je e-mailadres achter. Tot snel ;-).