De leukste school van Limburg

Yogalessen (ook onlline) - prive sessies - bedrijfsyoga - zwangerschapsyoga
Bel en maak een afspraak

Herstel yogaErvaar het helende effect van yoga en meditatie in een veilige omgeving. Onze gedachten hebben directe invloed op ons lichaam en ons immuunsysteem. Door je hier bewust van te zijn, stimuleer je het lichaamseigen herstellend vermogen. Herstel yoga ondersteunt fysiek en mentaal herstel door beweging en verstilling.

Tijdens de les breng je je aandacht naar het hier en nu. De bewegingen van je lichaam zijn heel subtiel, afhankelijk van wat zich op dat moment aandient. Je hoeft niks te forceren maar ook niet te negeren. Er is ruimte voor liefdevolle aandacht voor lichaam en geest.
Een les bestaat uit korte meditaties, kracht & coördinatie, houdingen uit de restorative yoga, ontspanningstechnieken, ademhalingsoefeningen en visualisaties. De houdingen zijn voor iedereen uit te voeren. Ze worden langzaam opgebouwd en duidelijk uitgelegd. 

Herstel yoga is geschikt voor iedereen die wil werken aan een groter lichaamsbewustzijn en meer vertrouwen in het lichaam. Hierdoor is deze les ook bijzonder geschikt voor mensen met een chronische ziekte, een beperking en mensen die herstellende zijn van een moeilijke periode.

Boek deze les

Maak een afspraak voor meer infoTerugMeld je aan voor de nieuwsbrief


Laat hier je e-mailadres achter. Tot snel ;-).