Schrijf je hier in voor een proefles Yoga-body-mind

Contactgegevens

Kloosterstraat 7

6369AE Simpelveld

00316-41819654

E-mail contact


IBAN nummer

NL95RABO0356492842

BTW nr. NL001558889B55

KVK nr 64577651

Webshop

Moon Medicine "home ...

Moon Medicine "home retreat" 1 maancyclus

€ 40,00

Informatie

Moon Medicine home retreat:

De maan bepaalt het natuurlijke ritme van de aarde en alles wat hier leeft. Wanneer je bewust meebeweegt met deze cyclus, zul je veel van je eigen leven (gaan) herkennen in de cyclus van de maan, zoals dagen van creatie, dagen van stroming, dagen van rust, dagen van loslaten etc. Je zult ervaren in welke fase je zit, hoe je energie te besteden, hoe je te bewegen in de wereld, wat er van binnen gebeurt met je en waarom.
Dit geeft veel helderheid en inzicht in je eigen ritme en het meebewegen met de flow zal je energie geven in plaats van kosten.

De acht verschillende maanfasen zijn: nieuwe maan, wassende halve maan (jonge maansikkel), eerste kwartier, wassende maan, volle maan, afnemende maan, laatste kwartier, afnemende halve maan (asgrauwe maan).

Ik nodig je uit om tijdens de home retreat met mij mee te reizen door de acht fases van de maan.
Via audioberichten (WhatsApp) zal ik acht keer per maand een korte geleide meditatie of ceremonie doorsturen naar je. Deze kun je die dag beluisteren op een moment dat voor jou past. Tegelijkertijd plaats ik jou (energetisch) in het maan medicijn grid dat ik opzet en neem ik je mee in mijn maan ceremonie.

Bestel
Terug
YBM Holistic lifestyle studio - conceptstore
X
Installeer de APP op uw toestel voor meer functies
Installeer deze app op je iPhone: tik op delen en dan Toevoegen aan beginscherm
Offline