Schrijf je hier in voor een proefles Yoga-body-mind

Contactgegevens

Kloosterstraat 7

6369AE Simpelveld

00316-41819654

E-mail contact


IBAN nummer

NL95RABO0356492842

BTW nr. NL001558889B55

KVK nr 64577651

Workshops

Unplugged Yoga & Sound healing Saterday

Unplugged Yoga & Sound ...
Joyce V...
les wordt gegeven doorJoyce Verhoeven

Unplugged Saterday; Yoga soundhealing

 

UNPLUGGED neemt je mee op een helende reis ver weg van je dagelijkse leven, even loskomen van alles en iedereen om je heen, weer opnieuw in verbinding met je ware zelf.

 

De reis begint op je yogamat met een korte yogabasis. Dit kunnen eenvoudige houdingen zijn uit diverse stromingen of een meditatie. Dit zorgen er voor dat je lichaam opent, de trilling komt zo makkelijker je lichaam binnen. Eventuele opstoppingen in je fysieke en energetische lichaam komen zo vrij. De ruimte die ontstaat zorgt voor een betere doorstroming van je energie ( prana). Voor deze yoga is geen enkele ervaring nodig.

 

Van hieruit gaat je reis met nieuwe energie liggend verder, ondersteund door een zachte matras ga je dieper weg de ontspanning in. De klanken van de natuur nemen je mee naar een diepere energetische healing. Je bewustzijn verhoogt en je komt in diepe verbinding met je kern. Spanning, pijn, angst & stress mag je loslaten in deze serene en veilige omgeving, begeleid door de zuivere klanken van de natuur.

 

Aanvang 19.00 u, ontvangst vanaf 18.45u. met een duur van ongeveer 2 uur. Na afloop is er de mogelijkheid om weer rustig terug te komen met de kopje thee en wat lekkers, voordat je terug naar huis gaat.
Kosten bedragen €35,-
Aantal beschikbare plekken 12, je plekje is voorzien van een zachte matras, kussen, deken en eventueel één bolster. Je bent vrij om zelf nog wat extra's mee te nemen, als daar behoefte aan is.

YBM Holistic lifestyle studio - conceptstore
X
Installeer de APP op uw toestel voor meer functies
Installeer deze app op je iPhone: tik op delen en dan Toevoegen aan beginscherm
Offline