Schrijf je hier in voor één gratis proefles Yoga-body-mind

Contactgegevens

Kloosterstraat 70

6369AE Simpelveld

00316-41819654

E-mail contact


IBAN nummer

NL95RABO0356492842

BTW nr. NL001558889B55

KVK nr 64577651

Workshops

petit déjeuner YOGA-Special

petit déjeuner YOGA-Sp...
Joyce V...
les wordt gegeven doorJoyce Verhoeven

petit déjeuner YOGA-Special.

Werk, school en andere verplichtingen maken een uitgebreid eten voor jezelf bereiden vaak lastig of zelfs bijna onmogelijk. Wanneer er wél genoeg tijd is om lekker te ontbijten, bijvoorbeeld in het weekend of in de vakantie, dan is het extra leuk om een luxe eten op tafel te zetten. Dit kun je natuurlijk zelf samenstellen en in de supermarkt gaan halen, maar als je liever niet zelf je eten maakt en toch al de deur uit gaat voor de yoga, dan zijn deze yoga specials iets voor jou. Makkelijk en alles wat je lekker vindt in een handomdraai op na de yogales.

Verschillende keuzes mogelijk op verschillende momenten die maandelijkse telkens terug komen en steeds iets anders zijn.

Met het “petit déjeuner” kun je rekening mee houden met heerlijke ontspannende ochtend yoga, even lekker rustig wakker worden en je lichaam langzaam opgang brengen. Op het moment dat jij rustig uit je savasana komt staat de warme maar verfrissende kop thee voor je klaar. Gezamenlijk verplaatsen we naar een sfeervol gedekte kleed. Waar je mag gaan genieten van het petit déjeuner

Voor deze ochtend nemen we ruim de tijd. Om 8 uur starten we met de yogales, waarna we tussen 10.00 en 10.30 het kleed verlaten met een fris en verrijkt gevoel. De investering in je zelf is 35 euro.

Wanneer: “Bijna iedere”eerste zondag van de maand 11 september, 9 oktober, 13 november, 11 december.

New Loreto Wellness Health
X
Installeer de APP op uw toestel voor meer functies
Installeer deze app op je iPhone: tik op delen en dan Toevoegen aan beginscherm
Offline