Schrijf je hier in voor één gratis proefles Yoga-body-mind

Contactgegevens

Kloosterstraat 70

6369AE Simpelveld

00316-41819654

E-mail contact


IBAN nummer

NL95RABO0356492842

BTW nr. NL001558889B55

KVK nr 64577651

Workshops

(groot) ouder kind yoga

(groot) ouder kind yoga...
Nancy s...
les wordt gegeven doorNancy schiffers

Tijdens de workshops staat de interactie tussen de ouder en het kind centraal. We gaan samen bewegen, ontdekken en ontspannen door middel van yogahoudingen aan de hand van een verhaal. Binnen een veilige omgeving wordt het kind aangemoedigd om stap voor stap zijn ontwikkeling aan te gaan en/of moeilijkheden te overwinnen. Op deze manier wordt het zelfvertrouwen van het kind bevorderd. Daarnaast wordt het kind lichamelijk sterker, stimuleert yoga de doorbloeding en dit geeft voeding aan de spieren, botten en organen. De workshops zijn niet prestatiegericht; er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht en coaching op maat.

De (groot-)ouder en kind Yoga workshops zijn mooie intense ervaringen voor jullie allebei. Door de drukte van alle dag schiet persoonlijke aandacht er nog wel eens bij in. In deze workshops ben je een uur lang op elkaar ingespeeld. Het is een mooie manier om de emotionele en fysieke band te versterken.

Ouder/kind yoga is geschikt voor alle leeftijden. De docent differentieert de lessen op het niveau en de leeftijd van de aanwezige kinderen.
Ge na inschrijving per mail de leeftijd van je kind door, zodat we daar vooraf rekening mee kunnne houden.

New Loreto Wellness Health
X
Installeer de APP op uw toestel voor meer functies
Installeer deze app op je iPhone: tik op delen en dan Toevoegen aan beginscherm
Offline