-
-

Transhealing/ medium consult

CONSULTEN

In een consult gaan we samen naar de kern van pijn, blokkade, overtuigingen, ziekte etc. We gaan samen kijken waar dit vandaan komt.

Hierdoor krijg je inzichten in moeilijke situaties en antwoorden op levensvragen.

Wat kun je verwachten.

Ik neem je mee in een geleid meditatie nadat we kort een aantal eenvoudige yoga oefeningen hebben gedaan. Dit doen we om goed in het lichaam en het te komen. Vanuit daar neem ik je mee op een innerlijke reis naar binnen.

Bewuste en onbewuste delen die weggedrukt zijn in je systeem worden weer bewust gemaakt en zichtbaar waardoor ze transformeert kunnen worden.

Overtuigingen, beperkingen en patronen van dit leven kunnen we ombuigen in helderheid en openheid.

Het is mogelijk oude of onprettige energieën te transformeren uit jou energie veld.

Kwetsbare delen van jouw ziel worden in eenheid gebracht.

Je lichaam is daarna in staat om dingen los te laten en je zult je vrijer voelen waardoor fysieke klachten voorbij kunnen zijn.

Jou energie kan dan weer goed door je lichaam stromen en zo weer zijn helende werk doen.

De balans wordt op deze manier hersteld op zowel fysiek, emotioneel als mentaal niveau, zodat je daarna weer in je natuurlijke levenskracht komt te staan.De volgende behandelmethodes kunnen aanbod komen in een consult, afhankelijk van wat zich voordoet;

Ziels- en Gidsen contact

Innerlijk Kind, Deel- zelven

Mediamieke- regressie, familie-opstellingen,

Mediamieke NLP

Coaching en Trance Healing.


Voorbeeld van onderstaande onderwerpen die aan bod kunnen komen:

Overspannenheid, Stress, Hyperventilatie, Boosheid, Faalangst, Vermoeidheid, Burn-out klachten, Pijnklachten, Angsten, richting loos voelen, somber of terneergeslagen gevoel, moeite me gaan staan voor jezelf.

Een consult duurt 60 minuten.

Investering in jezelf is € 55,00. Vaak hebben we enkele consulten nodig, je kunt het zien als een ui die je afpelt, telken ga je een laagje dieper.
Het is geheel aan jou tot hoever je door de lagen heen wilt gaan.

Ik vind het belangrijk dat je lichaam de kans krijgt om te verwerken en te intrigeren. Want alleen dan zal het op langere termijn ook effect blijven hebben. Ons lichaam is een holistische systeem dat samen hangt uit langen en verbindingen. Korte snelle oplossingen zijn niet weg gelegd voor onze lichamen, in mijn ogen.

Jij zult het doen, ik kan je begeleiden en ondersteunen in de weg van jou healingsproces.
Maak een afspraak

Meld je aan voor de nieuwsbrief


Laat hier je e-mailadres achter. Tot snel ;-).