-

Lifestyle


Wil je een holistische behandelingen ervaren? Vanuit onze Body en Mind lifestyle nemen we je mee naar alle mogelijkheden die er zijn op het gebied van massage’s, coaching en therapeutische behandelingen.

Laat je ondersteunen, zowel emotioneel als mentaal, energetisch én fysiek. Is het tijd om jouw lichamelijke gezondheid aan te pakken? Of emotionele blokkades doorbreken? Wij zijn er voor je. Body Mind lifestyle is de plek waar diverse behandelaren hun kennis en kwaliteit uitdragen én dus ook samenwerken om jou te behandelen voor een (langere) periode. Dat maakt ons nu juist zo krachtig en uniek.

Meer over individuele holistisch trajecten


Welke aanbod past bij jou?

Klankschalenbehandeling

Klankschalenbehandeling

 

Wil je vol nieuwe energie verder? Doe jezelf dan eens een klankschaal-sessie cadeau.

Lees meer

Lomi Lomi massage

De Lomi Lomi massage is een traditionele Hawaïaanse massage,
gericht op ontspanning en het herstellen van balans in het lichaam en de geest.

Het staat ook bekend als de "Loving Hands" massage vanwege de zachte en liefdevolle benadering.
Een van de meest opvallende kenmerken van Lomi Lomi is het gebruik van lange, vloeiende bewegingen over het hele lichaam.
Deze bewegingen worden vaak vergeleken met de golven van de oceaan, en ze zijn bedoeld om spanning en stress los te laten.
Fysieke en energetische blokkades kunnen worden opgeheven waardoor energie weer beter kan stromen.

30 min 30 euro

60 min 55 euro

80 min 70 euroWil je deze massage boeken neem dan contact op met Laura; 06-616496604

Lees meer

Holistisch coaching

Ben je op zoek naar een coach of therapeut die verder kijkt dan praktische oplossingen en oog heeft voor jou als persoon, jouw persoonlijke achtergrond en eventuele onderliggende patronen?

Als holistisch coach en therapeut geloof ik dat alles met elkaar verbonden is. Daarom heb ik een andere benadering dan de meeste coaches en therapeuten. Ik ga altijd naar de kern van jouw hulpvraag, of het nu om een persoonlijk of professioneel vraagstuk gaat.
Lees meer

Cacao Massage Ceremonie

Cacao Massage Ceremonie

Verbind, Herbron en Herontdek met je Hart

Voel je de behoefte om te herbronnen en verbinding te maken met je hart? Wil je jouw creativiteit optimaliseren en nieuwe inzichten in je leven ontdekken? Dan is onze unieke Cacao Massage Ceremonie ideaal voor jou.

Wij bieden een holistische ervaring aan iedereen die met het hart wil leven, nieuwe verbindingen wil maken en zichzelf wil uitdagen in het leven. Ontdek de magie van cacao en laat je onderdompelen in een onvergetelijke reis naar het hart.

Herbron en herontdek je energie

Geef jezelf de gelegenheid om te herbronnen en nieuwe energie op te doen. Deze ceremonie is ontworpen om je gedachten en zorgen even op pauze te zetten en je te helpen focussen op wat echt belangrijk is in het leven. Laat stress en negativiteit achter je en omarm een hernieuwd gevoel van welzijn en balans.

 

Optimaliseer je creativiteit

Cacao staat bekend om zijn positieve invloed op de creativiteit. Tijdens onze ceremonie ontketenen we je innerlijke kunstenaar, door je lichaam en geest te stimuleren en je verbinding met je hart te versterken. Laat je inspiratie de vrije loop en dompel jezelf onder in een wereld van grenzeloze creatieve mogelijkheden.

 

Geniet van de gezondheidsvoordelen van cacao

Afgezien van de spirituele en emotionele voordelen, biedt onze Cacao Massage Ceremonie tal van gezondheidsvoordelen die je algehele welzijn verbeteren. Cacao bevat antioxidanten, verbetert je bloedsomloop en bevordert een gezonde huid. Wat is er niet om van te houden?

 

30 min 30 euro

60 min 55 euro

80 min 70 euro

Wil je deze massage boeken neem dan contact op met Laura; 06-616496604

Lees meer

Holistische behandeling; passie voor gezondheid

Holistische behandeling;  passie voor gezondheid

Het is tegenwoordig heel normaal dat je met je hoofd al ver vooruitloopt op het huidige moment. Je plant, maakt afspraken, bent onderweg en vertoeft in afwisselende omgevingen. Een goede indeling van de dag, om alles te realiseren, is hierbij een vereiste. Daarbij is het schenken van tijd en aandacht aan zelfzorg een waardevolle noodzaak: zelfzorg voedt jouw lichaam en geeft je de kracht om in balans te blijven, zelfs op de meest uitdagende momenten.

Lees meer

Kruidenstempel massage

Je bloedcirculatie en stofwisseling wordt gestimuleerd en de stempels werken door tot in het onderliggend weefsel
Lees meer

Chakra massage

Chakra massage

Een Chakra massage is een energetische massage. De energie in ons lichaam hoort vrij te stromen. Wanneer dat zo is, sta je stabiel in het leven, kun je je goed uiten, communiceer jij goed met anderen, ben je prettig in de omgang, heb je een positieve instelling en ben je niet snel van je stuk te brengen.

Lees meer

Leren masseren voor koppels

Elkaar leren masseren

Workshop voor 2 personen

Kom langs met je partner voor een gezellige middag of dagdeel massage ontvangen en geven. In een vier uur durende workshop  krijg je allebei verschillende weldadige ontspannende massages – door de trainer én door je partner –  en leer je deze zelf te geven.  Je zult ervaren dat het geven van een massage net zo ontspannend kan zijn als het ontvangen ervan.

Je komt tijdens deze workshop tot rust in een vriendelijke en veilige omgeving. Daarnaast leer je iets waardoor je relatie een nieuwe dimensie kan krijgen. Een echt ‘doe’ cadeau!

Je wisselt elkaar af als masseur en gemasseerde in 2×2 massage sessies.  Naast de vier uur lange workshop krijg je  thee met iets lekkers vooraf en tussendoor water/koffie/thee/sap naar keuze.

Aan het einde  van de workshop krijg je lesmateriaal mee.

In de workshop wordt er aan de volgende aspecten aandacht besteed:

• Omgevingsfactoren en sfeer

• Houding/ademhaling

• Contact/flow tijdens de aanraking

• Ontspanningsmassage technieken

• Pulsing

Je kunt meerdere onderdelen van een ontspanningsmassage krijgen en leren geven, die je dan zelf samenstelt. Je krijgt een unieke belevenis waarvan het effect misschien wel jaren kan duren! Dit is dus het ideale cadeau om jezelf en je partner op te trakteren.

 

Workshop voor 2 personen – verdieping

Je kunt alle technieken verfrissen die je tijdens de eerste workshop geleerd hebt. Je leert nieuwe technieken en je hoort hoe je ze allemaal in een vloeiende beweging toepast. Het is nu mogelijk speciale technieken naar wens te leren.

Een verwennerij tijdens een ontspannende middag waarbij je samen investeert in je relatie.

Cadeaubonnen zijn ook verkrijgbaar voor als je hier iemand anders mee wilt verrassen.

                   4 uur     €195   per stel

Wil je deze workshop boeken neem dan contact op met Eva; 06 48385799

Lees meer

Hotstone massage

De verwarmde, gladde, platte basaltstenen zorgen voor een weldadige en diepere ontspanning.
Lees meer

Chinese hoofd, nek & schoudermassage

Chinese hoofd, nek & schoudermassage

Dit is een pittige maar tegelijkertijd ontspannende massage waarbij de meridianen en acupressuur- punten worden gestimuleerd en jouw energie weer vrij kan stromen. Heb jij wel eens last van hoofdpijn, nekstijfheid, duizeligheid, verkoudheid of schouderpijn, dan kan deze massage verlichting bieden.

Lees meer

Thaise Voetmassage

Thaise Voetmassage

De Thaise voetmassage is een zeer ontspannende massage van de voeten en de onderbenen. Deze massage  bevordert de bloedsomloop en dat  geeft een gunstig effect op het lichaam en het gestel.

Verder helpt de massage om afvalstoffen te verwijderen. Ook wordt stijfheid gereduceerd en souplesse bevorderd.

Thaise voetmassage is een alternatieve geneeswijze die het natuurlijk genezingsproces en de energiedoorstroming van het lichaam activeert. Bij Thaise voetmassage worden de drukpunten op de voetzool met een massagestokje gestimuleerd. Een van de voornaamste doelen van deze vorm van voetmassage is de vermindering van spanning op lichamelijk en psychisch gebied. De massage verbetert de doorbloeding, activeert de organen en stimuleert de zenuwbanen.. De Thaise voetmassage wordt opgebouwd met wrijfbewegingen over de gehele voet om de voet op te warmen. Daarna volgen lichte knedingen en acupressuur. De organen van de mens zoals hart, longen, maag, darmen en nieren zijn in de vorm van meridianen terug te vinden op de voetzool. De voetzool wordt volgens deze visie gezien als de spiegel van het lichaam. Door acupressuur met een massagestokje uit te oefenen op bepaalde punten van de voetzool worden de organen gestimuleerd. Deze massage wordt meestal als aangenaam ervaren. Sommige mensen voelen tintelingen en prikkels. In sommige gevallen kan een (lichte) pijnprikkel voelbaar zijn. Dit wijst vaak op een blokkade van de energiestroom. Door deze punten zacht aan te drukken en te masseren kan een blokkade worden verminderd of opgeheven.

Voetmassage wordt verondersteld het lichaam tot rust te brengen en de delen die door stress uit balans zijn geraakt van voldoende bloed en energie te voorzien. Volgens deze visie kunnen er, door het volledig stimuleren van het lichaam tijdens een voetmassage, afvalstoffen vrijkomen, die emoties kunnen losmaken.

60 minuten €59

Wil je deze massage boeken neem dan contact op met  Eva; 06 48385799

Lees meer

Thaise Oliemassage

Thaise Oliemassage

‘Zacht‘ of ‘deep tissue’.

 

Mantra Sun & Fire (steviger)Mantra Moon & Aqua (zachter)

De zachte massages  zijn unieke combinaties van de Thaise, Zweedse, Tibetaanse en Indiase massages. Er wordt gewerkt op de behandeltafel.De massages worden met aromatische olie gegeven. Door de olie kom je in een diepe ontspanning, zodat blokkades makkelijker losgelaten kunnen worden. Het geeft je energie en brengt je een weldadige ontspanning.

 

Deep Tissue

De Deep Tissue massage is een krachtige massage die zich richt op het herstellen en ontspannen van diepere lagen van spieren en verbindend weefsel. De Deep Tissue massage is ondersteunend bij chronische spanning in nek, rug, schouders.

De Deep Tissue massage is langzaam met diepe strijkingen en het wordt diep en traag uitgevoerd.

 

75 minuten   €70   

90 minuten  €85

120 minuten  €110    

 

Wil je deze massage boeken neem dan contact op met Eva; 06 48385799

Lees meer

Tarot legging

Het leggen van tarotkaarten kun je zien als een manier om met behulp van symboolkaarten inzicht te krijgen in allerlei aspecten van het dagelijks leven. Je kunt de tarot gebruiken als je inzicht wilt hebben over zaken die te maken hebben met je bewustzijn of je eigen ontwikkeling. Het geeft ook inzicht in de consequenties van bepaalde stappen,  situaties  of denkbeelden.

Heb ik je interesse gewekt, dan kun je een afspraak maken bij Olaf; 06-42481425

Duur circa 20 min.

Kosten €11

Lees meer

Energetische massage

Massage meer dan het lichamelijke werk. Voor de ontvanger gaat het ook om het toelaten van aanraking, het voelen van de emotie in het lichaam en overgave daarvan.

Lees meer

muscle release massage

 

Vriendelijke massagetechnieken

Heb jij last van stramheid en beweegt je steeds moeilijker? Dan is fysiotherapie door middel van myofasciale release technieken een goede behandeling voor jou. Tijdens de behandeling met myofasciale release technieken ontspannen wij de fascies (een bijzonder bindweefsel) in jouw lichaam met milde, vriendelijke massagetechnieken.

Myofasciale release technieken: massage van de fascies

In jouw lichaam zitten veel spieren die met elkaar verbonden zijn door een bijzonder bindweefsel. Dit bijzondere bindweefsel (Latijn: Fascie) zit door het hele lichaam en geeft ondersteuning, bescherming en structuur aan het lichaam. Klachten aan de fascies kan je het beste vergelijken met een spons. Wanneer de spons nat is, is deze flexibel en beweeglijk. Zodra de spons uitdroogt, wordt deze hard en stug. Voor bindweefsel geldt hetzelfde: bindweefsel dat ‘uitdroogt’ wordt strammer, waardoor de beweeglijkheid afneemt en pijnklachten veroorzaakt. Tijdens de behandeling met myofasciale release technieken ontspannen wij de fascies in het lichaam met milde, vriendelijke massagetechnieken. De behandeling lijkt een beetje op de behandeling van triggerpoints. Bij deze behandeling masseren wij echter niet de spieren, maar de fascies. Het oprekken van dit speciale bindweefsel brengt de juiste structuur weer terug, zodat deze daarna weer alle ruimte heeft om te bewegen.

Myofasciale release technieken: klachten aan de fascies

Klachten aan de fascies kunnen ontstaan door verschillende oorzaken: door bijvoorbeeld een slechte houding of te weinig beweging (bijvoorbeeld dagelijks vele uren achter de computer zitten). Lichamelijk letsel door een ongeluk of door overbelasting tijdens werk of sport kunnen ook oorzaken zijn. Ook kunnen klachten ontstaan door stress, medicijngebruik of zelfs door te weinig drinken. De klachten kunnen door het hele lichaam voorkomen, maar komen het meest voor in benen, heupen, nek en rug.

 

Dehydratie van fascies

Fascies bestaan voor 70% uit vloeistof. Klachten aan de fascies komen doordat er een vochttekort is ontstaan. We spreken van dehydratie wanneer het bindweefsel niet voldoende vloeistoffen bevat om een goed transport van voedingsstoffen naar de cellen te bewerkstelligen. Zonder goed transport van de voedingstoffen in het bindweefsel, worden spieren, gewrichten, zenuwen, maar ook organen en iedere cel in het lichaam beïnvloed.
Wanneer er sprake is van ‘uitdroging’ van de fascies, zal je merken dat de spieren die door dit bindweefsel zijn omringd kort en strak aanvoelen. De druk op de fascies kan verklevingen veroorzaken in het bindweefsel. Dit zorgt voor een beperking van de beweging en veroorzaakt pijn (soms met uitstralingen) en gevoelloosheid. Een goed functionerend bindweefselstelsel is van levensbelang. Het is daarom belangrijk om zo snel mogelijk te zorgen dat de fascies weer goed gehydrateerd zijn en de juiste bescherming bieden aan jouw lichaam. Dit doen we bij GetHealed aan de hand van onze myofasciale release technieken.

 

30 min 30 euro

60 min 55 euro

80 min 70 euro

Wil je deze massage boeken neem dan contact op met Laura; 06-616496604

Lees meer

Reiki

Reiki biedt je velevoordelen. Maak kennis met deze verrassend effectieve totaalbehandeling voor lichaam en geest!

  • Stressverlichtend
  • Goed voor de nachtrust
  • Pijnverlichtend
  • Versnelt het zelfgenezingsproces
  • Doorbreekt oude patronen
  • Boost je immuunsysteem
  • Meer focus en energie
  • Diepe ontspanning
Lees meer

Stoelmassage

Stoelmassage

 

De stoelmassage ontspant, verlicht stress en je kunt ook energieker door voelen.
Een stoelmassage duurt 15 tot 30 minuten. Je zit gekleed op een speciale, comfortabele massagestoel. De massage wordt individueel afgestemd.

Op het werk kunnen deze stoelmassages zorgen voor een lager ziekteverzuim doordat het stress, RSI klachten en futloosheid vermindert. Werknemers ervaren over het algemeen meer vitaliteit bij regelmatige massage.


Stoelmassage wordt aanbevolen voor personen

* met een hoge werkdruk

* die in dezelfde houding zitten of veel repetitieve bewegingen maken 

* die moeilijk kunnen ontspannen

* met nek-, schouder-, rugklachten

* die moeilijk of niet  kunnen op de behandelingstafel liggen


Deze massagevorm is zeer geschikt om op de werkvloer  of aan huis aan te bieden.  

15 minuten  €20

30 minuten  €35 

45 minuten  €50

60 minuten   €59   

Wil je deze massage boeken neem dan contact op met Eva; 0648385799

Lees meer

Thaise Yogamassage

Thaise Yogamassage

 

Thaise massage is een combinatie van rustige bewegingen, rangschikking hiervan, acupressuur, reflexologie, energetische werking en rekken. Eigenlijk is het een vorm van passieve yoga. Verbindingen worden losser en ze worden geopend door manipulatie en periferische stimulatie. Spieren worden opgerekt, innerlijke organen worden gekleurd, de vitaliteit neemt toe en een diepe staat van rust kan worden bereikt. De bezigheid is heel ritmisch en meditatief, dit maakt het voor zowel de beoefenaar als de ontvanger mogelijk om een diepere fase van het bewustzijn te bereiken.

Thaise massage is gebaseerd op de systeem van Sen: energielijnen die gevolgd worden in de volgorde zoals zij door het lichaam stromen. Er wordt gezegd dat er 72.000 Sen zijn die het gehele lichaam omvatten. Daarvan zijn er tien het belangrijkst en deze worden gebruikt tijdens de massage. De Sen worden geassocieerd met de Nadis van Ayurvedische medicijnen en de meridianen van de Chinese acupunctuur. Deze kunnen allerlei innerlijke effecten produceren door stimulatie op uitwendige punten van het lichaam.

Traditionele Thaise massage is een buitengewone, 2500 jaar oude geneeskunst dat gebaseerd is op Ayurvedische medicijnen, spirituele boeddhistische oefeningen en yoga en vindt zijn oorsprong in de lokale inheemse geneeskundige praktijken van de oude Siam. Het is meer dan

alleen massage. Thaise massage combineert rustige bewegingen, ritmische acupressure en diepe strekoefeningen, met als doel het openen, trainen en afstemmen van alle stelsels van het lichaam. De rekbewegingen openen de verbindingen, de flexibiliteit neemt toe en het lichaam wordt verlost van spanningen.

 

In Thailand is het nog steeds een vaak gebruikte methode als onderdeel van de geneeskunde om uiteenlopende lichamelijke ziekten te voorkomen en te bestrijden, het voelt namelijk net zo goed als dat het eruit ziet: zeer therapeutisch, beweeglijk en meditatief. Thaise massage ontspant, verfrist en maakt je vitaal, zowel actief als passief.

De massage wordt uitgevoerd op een vloerkleed, de ontvanger draagt gemakkelijke kleding. Dit geeft de beoefenaar veel kracht en de mogelijkheid om het lichaam effectief te gebruiken, tevens staat het bewegingen toe die op een massagetafel niet zo effectief, of zelfs onmogelijk uit te voeren zijn. De therapeuten zijn opgeleid om iedere vorm van flexibiliteit te respecteren en kunnen daarom zowel aan de meest lenige atleet alsook aan degenen die minder lenig zijn voordeel verstrekken door iedereen zijn of haar persoonlijke limiet te laten bereiken.

Er zijn vier posities in de Thaise massage waarin de behandelingen worden uitgevoerd. De “front” ofwel vooroverliggende positie, “side” positie, “back” ofwel achteroverliggende positie en de “seated” positie. De meeste massages vinden plaats in de “front” positie, waarbij behandeling aan de benen ideaal is. Mensen met rugklachten hebben veel baat bij deze behandeling, waarbij er aandacht wordt geschonken aan de daar aanwezige energiebanen. De rug, nek en schouders, waar tegenwoordig veel westerlingen last van hebben kunnen worden behandeld in elke positie.

Met een behandeling van een uur kunt u al effectief resultaat bereiken. De specialisten uit Thailand geloven echter in een lange behandeling, de tijd lijkt immers te vliegen tijdens deze sessies. Één uur is goed, twee uur is beter, drie uur is het beste – is wat ze zeggen.

 

90 minuten €85

 

Wil je deze massage boeken neem dan contact op met Eva: 06 48385799

Lees meer

Leefstijlcoaching

Leefstijlcoaching
Weer goed in je vel
Welkom! Je hebt de eerste stap in jouw reis gezet om weer goed in je vel te zitten. Ik zal  je meenemen in de wereld van leefstijlcoaching en wat ik daarin voor jou kan betekenen.

Waarom kiezen voor leefstijlcoaching?
Leefstijlcoaching (LSC) is een actueel onderwerp, dat je waarschijnlijk vaker voorbij hebt zien komen. Een gezonde leefstijl is belangrijk om goed te blijven functioneren. Je wilt graag zo lang mogelijk vitaal blijven en van het leven kunnen genieten. Het belang van een gezonde leefstijl is vaak ook wel bekend, alleen blijkt het in de praktijk nog best lastig te zijn om dit ook uit te voeren. Dat is waar de rol van de leefstijlcoach om de hoek komt kijken. Een coach biedt ondersteuning en handreikingen om op praktische wijze een gezondere leefstijl te bereiken. Een positieve leefstijlverandering kan uiteindelijk veel opleveren: een betere gezondheid, meer energie, geluk en vitaliteit. Daarnaast kunnen veel chronische aandoeningen en ziekten worden voorkomen door te werken aan een gezonde leefstijl.

Leefstijlcoaching is bij uitstek de beste tool om voor je eigen gezondheid te kiezen en daar actief aan te werken met een steuntje in de rug. De aandacht verschuift van zorg en ziekte naar gedrag en gezondheid. Samen met je coach ga je aan de slag met jouw eigen, op maat gemaakte traject, om bewuster te worden van wat jouw gezondheid nodig heeft. 

Wat kan ik als leefstijlcoach voor jou betekenen?
Als leefstijlcoach start ik jouw potentiële traject met een kennismakingsgesprek. Je gezondheid is een belangrijk onderwerp en de kennismaking geeft de mogelijkheid om te peilen of we met elkaar dit traject aangaan. Vervolgens brengen we de risicovolle leefstijlfactoren als eerste in kaart. Aan de hand daarvan begint het begeleidingstraject dat gericht is op een duurzame leefstijlverandering. Tijdens onze gesprekken praten we over gezonde leefgewoonten en geef ik je kennis en inzichten mee in je persoonlijke gedragspatronen. We gaan samen alle belangrijke aspecten langs: voeding, beweging, slaap, stress en ontspanning. Natuurlijk gaan we ook aan de slag met praktische handvatten en tips om gezondere keuzes in je dagelijkse leven te implementeren. In het gehele proces staat jouw blijvende gedragsverandering voorop en daarbij zal ik je bij elke stap begeleiden en adviseren.

Werkwijze
Tijdens onze kennismaking kun je vertellen wie je bent, wat jouw situatie is en wat je graag wil bereiken. Ik vertel wie ik ben en wat ik voor jou kan betekenen. Ook kun je mij vragen stellen. Als het voor ons beiden goed voelt, dan kunnen we  een coachtraject starten.

Voordat we een coachtraject ingaan, doen we een intake. Voorafgaand vul je het intakeformulier in,  Ik doe aan de hand van jouw verhaal en antwoorden een leefstijlanalyse. Hierbij staan voeding, beweging, stress, ontspanning en slaap centraal. We formuleren samen jouw doelen op het gebied van leefstijl .

Tijdens een sessie bespreken en evalueren we jouw doelen. Ook bekijken we op welke manier jij hiermee aan de slag gaat.

We gaan samen op zoek  naar de mogelijkheden en oplossingen die bij jou passen.

Ik ga het avontuur aan!
Jouw leven en gezondheid is belangrijk. Actief met je gezondheid bezig zijn kan echter als een uitdaging voelen. Leefstijlcoaching kan voor jou de uitkomst bieden om blijvende veranderingen in je gezondheid tot stand te brengen. Wil je in jezelf en je gezondheid investeren? Ga het avontuur aan met een leefstijlcoach.

Kennismakingsgesprek van 30 minuten.           gratis  

Intakegesprek.     30-50 minuten.                           €29

1 Sessie   van        60 minuten.                                €79 

Wil je deze leefstijlcoach traject  boeken neem dan contact op met Eva; 06 48385799

Lees meer

Holistic pulsing

Holistic Pulsing (wiegen)

 

Gooi een steen in het water en er ontstaan golven. Als er geen belemmeringen zijn, dan kan het water ongehinderd stromen. De golven komen ver. Golven hebben ook kracht. Ze kunnen rotsblokken verplaatsen of dijken doen doorbreken. Water vraagt zich niet af waar het iets moet veroorzaken. Het is er met zijn eigen kracht en kwaliteit en daardoor gebeuren er dingen. Breng het lichaam in een voortdurend vloeiende golvende beweging en je werkt met de kracht en de kwaliteit van water. De golven komen overal, van top tot teen, van binnen en buiten. Vraag je niet af wat je wilt bereiken of veranderen, laat het gebeuren.

De puls is de belangrijkste techniek bij Holistic pulsing massage. De masseur geeft het lichaam een impuls en er ontstaat beweging, zoals de steen in het water. De puls kan stevig, zacht of subtiel zijn, zoals er grote, woeste of kleine regelmatige golven kunnen zijn of slechts rimpeltjes. Het is belangrijk dat er nooit geforceerd wordt. Er is respect voor je natuurlijke ritme. Juist door dit respect, de zachtheid en veiligheid kan er veel gebeuren. De voortdurende beweging raakt al je spieren, gewrichten en cellen, van buiten en binnen, van top tot teen. Deze beweging ontspant op veel niveaus. Hij maakt je lichaam losser en helpt je gedachten los te laten. Hij laat je energie weer vrij doorstromen.

Holistic pulsing is bedoeld als ontspanning en om je lichaam losser te maken. Het kan gecombineerd worden met of ingepast worden in een andere massage, zoals bijvoorbeeld bij een ontspanningsmassage.

Naast de puls als belangrijkste massagetechniek worden er soms ook openende en ruimtegevende technieken gebruikt om spieren losser te maken. Het kan verstillend werken of je juist helderder en energieker maken. Hij heeft een positieve uitwerking op spieren en gewrichten,  en op spanning en andere lichamelijke klachten. Ook als stress of (oude) trauma’s de oorzaak  hiervan zijn. Heb je het gevoel dat je vastzit of niet lekker in je vel zit? Dan kan een dynamische massage je in beweging brengen. Bij zwangerschap is de massage goed voor je lichaam en kun je ontspannen en genieten voor twee.

Bij Holistic pulsing kan de kleding (liefst loszittende) aan blijven.

 

60 minuten €59

75 minuten €70

90 minuten €85

 

Wil je deze massage boeken neem dan contact op met Eva; 06 48385799

Lees meer

Familie opstellingen

Door een opstelling ontvouw je als het ware jouw familiesysteem en de daarbij behorende verborgen verhalen.

We komen allemaal uit een systeem, bestaande uit onze ouders en voorouders, we putten in dit systeem allemaal uit dezelfde bron.

Dit houdt in dat je ook dingen kunt gaan dragen die niet bedoeld zijn voor jou om te dragen.

  

In een opstelling kom je hiermee in contact en ga je zien en voelen wat er speelt, waardoor dit gezien mag worden en de erkenning kan krijgen die het verdient.

Dit kan behoorlijke effecten hebben in je leven, die vaak niet meer bijdragen aan de oplossing van dit probleem.

Veel voorkomende klachten zijn lichamelijke, ons lichaam heeft ons veel te vertellen, vaak zijn dit de eerste signalen, die heel goed ingezet kunnen worden tijdens een opstelling.

Tevens zijn psychische klachten een teken dat er iets is wat gezien mag worden in jouw systeem, denk aan depressies, burn out klachten, eetstoornissen, scheidingsconflicten, verlating/bindingsangst.

In principe kun je alles opstellen waar je al jaren mee rondloopt en niet begrijpt waarom je het niet opgelost krijgt, in je systeem liggen de antwoorden. 

Wil je graag een opstelling aanvragen neem dan contact op met Kim;  06-36438416

Lees meer

Ontspannings massage

Ontspannings massage

Wat kan ik verwachten van een ontspanningsmassage?

De ontspanningsmassage, ook wel een klassieke massage genoemd, is de meest bekende massage. Een massage met lichte (strijk)bewegingen waarbij lichaam en geest tot rust komen.

Waarom een ontspanningsmassage?

Een ontspanningsmassage heeft als doel dat het ontspannend is, gewoon puur genieten. Naast dat een ontspanningsmassage een ontspannen gevoel geeft brengt het ook lichaam en geest in balans. Laad jezelf op met een ontspanningsmassage en zorg dat de stress van je afglijd. Een massage kan een positief effect hebben bij gezondheidsklachten zoals:

 

(chronische) pijn;

stijve en pijnlijke spieren;

nek- en schouderklachten;

hoofdpijn en migraine.

 

Voordelen

Gun jouw lichaam een moment van ontspanning en ontdek naast de positieve effecten dat een massage heeft bij gezondheidsklachten ook de voordelen. Je krijgt er zoveel voor terug, wie wil dat nou niet? Een ontspanningsmassage kan zorgen voor:

 

extra energie;

sneller spierherstel;

verbetert de bloedcirculatie;

verbetert afvoer van afvalstoffen;

stress vermindering;

 

verbetert je immuunsysteem.

30 min 30 euro

60 min 55 euro

80 min 70 euro

Lees meer

Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage

 

Als je zwanger bent verandert er erg veel in het lichaam. 

Vaak zijn er problemen in het bekken-, rug-, nek-  en schoudergebied. 

Ook is het ‘vocht vasthouden’ een bekend verschijnsel bij zwangere vrouwen. 

Krampen in de benen en dan specifiek in de kuiten komen ook erg vaak voor.

 Ik gebruik  technieken  op een massagetafel in de rugligging en in de zijligging. 

Deze technieken zorgen voor een betere nachtrust en een verlichting van de zwangerschapsklachten.

 Ook verminderen ze de eventuele stress en de rugklachten. 

De zwangerschapsmassage is een massage die jou en je kindje rust brengt. 

Een zwangerschap brengt al genoeg veranderingen en drukte met zich mee. Ik zorg ervoor dat je die even achter je kunt laten en kunt genieten van het moment.

 De massage concentreert zich op je nek en schouders, die tijdens de zwangerschap extra worden belast. 

Maar natuurlijk vergeet ik – behalve je buik – ook de andere delen van je lichaam niet. 

Als je specifieke wensen hebt (want elke zwangerschap is weer anders), dan pas ik graag de zwangerschapsmassage aan jouw situatie aan. 

Na de massage ben je lekker ontspannen en kun je er weer helemaal tegenaan.

60 minuten €59

75 minuten  €70

Wil je deze massage boeken neem dan contact op met Eva; 0648385799

Lees meer

Acces bars behandeling

De bars zijn 32 drukpunten op je hoofd die in verbinding staan met verschillende energiebanen in je lichaam. Hierin liggen al jouw ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties opgeslagen.
Lees meer

Ayurvedische massage

Ayurvedische massage

De Ayurvedische massage is dynamisch met  veel warme olie. Het activeert de herstelprocessen van het lichaam, gaat de veroudering tegen en houdt de huid jong en rimpelvrij. Het heeft indirect invloed op de longen, darmen en de nieren. Door massage wordt de bloedcirculatie bevorderd en worden dode huidcellen verwijderd, zodat nieuwe huidcellen kunnen groeien, waardoor de elasticiteit van de huid bewaard blijft. Bevordering van de bloedcirculatie stimuleert het loskomen van toxine en het afvoeren van afvalstoffen.

Abhyanga Ayurveda (afkomstig uit het Sanskriet) betekent vrij vertaald ‘kennis van het leven’. Deze oudste vorm van geneeskunde is afkomstig uit India en is al 5000 jaar lang heilzaam voor de samenleving.

Omdat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn werkt de Ayurvedische massage niet alleen op fysiek niveau, maar heeft  ook effect op de geest. Ze brengt rust en maakt de persoon opgewekter. Iedereen heeft het nodig om geraakt en aangeraakt te worden. Onderzoek heeft aangetoond dat mensen en dieren die te weinig lichaamscontact krijgen onzeker zijn, zich moeilijk aanpassen en meer kans op ziekten hebben.

 Een Ayurvedische massage duurt 1 uur lang en is inclusief Ayurvedische hoofdmassage.

Er wordt gebruik gemaakt van warme kruidenolie.

 Met of zonder kruidenstempels.

60 minuten  €59

Wil je deze massage boeken neem dan contact op met Eva; 06 48385799

Lees meer

Indiase hoofdmassage

Indiase hoofdmassage

Wat kan ik verwachten van een Indiase hoofdmassage?

Het hoofd, de nek en schouders zijn belangrijke energiecentra van het lichaam. Heb je last van stress of vermoeidheid, dan kan dit zich uiten in de vorm van een stijve nek, schouders of vermoeide ogen. Tijdens de Indiase hoofdmassage ligt de focus dan ook op dit gebied, en ontspanning staat voorop!

Waarom een Indiase hoofdmassage?

Lekker in je vel zitten is belangrijk! En om lekker in je vel te zitten is regelmatig ontspannen belangrijk. Even de tijd voor jezelf nemen en offline gaan. De Indiase hoofdmassage bevordert de nachtrust, verlicht pijn en stijfheid en zorgt dat stress afneemt. De perfecte toevoeging aan jouw dagje wellness!

Voordelen

Hoofd, nek en schouders krijgen tijdens deze massage alle liefde en aandacht die ze verdienen.

verlichten van spierpijn;

stress verminderend;

verbeterende nachtrust.

 

30 min 30 euro

60 min 55 euro

80 min 70 euro

Wil je deze massage boeken neem dan contact op met Laura; 06-616496604

Lees meer

Meld je aan voor de nieuwsbrief


Laat hier je e-mailadres achter. Tot snel ;-).