-

Lifestyle


Wil je een holistische behandelingen ervaren? Vanuit onze Body en Mind lifestyle nemen we je mee naar alle mogelijkheden die er zijn op het gebied van massage’s, coaching en therapeutische behandelingen.

Laat je ondersteunen, zowel emotioneel als mentaal, energetisch én fysiek. Is het tijd om jouw lichamelijke gezondheid aan te pakken? Of emotionele blokkades doorbreken? Wij zijn er voor je. Body Mind lifestyle is de plek waar diverse behandelaren hun kennis en kwaliteit uitdragen én dus ook samenwerken om jou te behandelen voor een (langere) periode. Dat maakt ons nu juist zo krachtig en uniek.

Meer over individuele holistisch trajecten


Welke aanbod past bij jou?

Ademwerk

Diepe ontspanning, verhoogde vitaliteit en contact met je onderbewustzijn.

Lees meer

Holistisch coaching

Ben je op zoek naar een coach of therapeut die verder kijkt dan praktische oplossingen en oog heeft voor jou als persoon, jouw persoonlijke achtergrond en eventuele onderliggende patronen?

Als holistisch coach en therapeut geloof ik dat alles met elkaar verbonden is. Daarom heb ik een andere benadering dan de meeste coaches en therapeuten. Ik ga altijd naar de kern van jouw hulpvraag, of het nu om een persoonlijk of professioneel vraagstuk gaat.
Lees meer

Hotstone massage

De verwarmde, gladde, platte basaltstenen zorgen voor een weldadige en diepere ontspanning.
Lees meer

Tarot legging

Het leggen van tarotkaarten kun je zien als een manier om met behulp van symboolkaarten inzicht te krijgen in allerlei aspecten van het dagelijks leven. Je kunt de tarot gebruiken als je inzicht wilt hebben over zaken die te maken hebben met je bewustzijn of je eigen ontwikkeling. Het geeft ook inzicht in de consequenties van bepaalde stappen,  situaties  of denkbeelden.

Heb ik je interesse gewekt, dan kun je een afspraak maken bij Olaf; 06-42481425

Hij is aanwezig Maandag tussen 10:00 en 16:00

Dinsdag  tussen  18:00 en 19:30

Duur circa 20 min.

Kosten €11

Lees meer

Lomi Lomi massage

De Lomi Lomi massage is een traditionele Hawaïaanse massage,
gericht op ontspanning en het herstellen van balans in het lichaam en de geest.

Het staat ook bekend als de "Loving Hands" massage vanwege de zachte en liefdevolle benadering.
Een van de meest opvallende kenmerken van Lomi Lomi is het gebruik van lange, vloeiende bewegingen over het hele lichaam.
Deze bewegingen worden vaak vergeleken met de golven van de oceaan, en ze zijn bedoeld om spanning en stress los te laten.
Fysieke en energetische blokkades kunnen worden opgeheven waardoor energie weer beter kan stromen.

Wil je deze massage boeken neem dan contact op met Laura; 06-616496604

Lees meer

Reiki

Reiki biedt je velevoordelen. Maak kennis met deze verrassend effectieve totaalbehandeling voor lichaam en geest!

  • Stressverlichtend
  • Goed voor de nachtrust
  • Pijnverlichtend
  • Versnelt het zelfgenezingsproces
  • Doorbreekt oude patronen
  • Boost je immuunsysteem
  • Meer focus en energie
  • Diepe ontspanning
Lees meer

Kruidenstempel massage

Je bloedcirculatie en stofwisseling wordt gestimuleerd en de stempels werken door tot in het onderliggend weefsel
Lees meer

Aroumatouch massage

Aroumatouch massage

Dit is een ontspannede massage waarbij eterische olies worden ingezet om het lichaam terug te begleiden naar Homeostasis. ( je natuurlijke staat van zijn)

De Aroumatouch massage is een fijne manier om te ontspannen, op te laden en stress te verminderen. Door de zachte aanraking gecombineerd met de eterische olien word er door het lichaam oxocytine afgegeven en je hartslag en bloedruk gaan omlaag waardoor je in een diepe ontspanning terecht kan komen.

Door te werken met verschillende eterische olien werken we op emotioneel ,fysiolosische en biochemische niveu met ons lichaam en wezen. Je kunt bv merken dat sommige olien voor een warm gevoel zorgen op de huid. Het zijn de verschillende geuren die ervoor zorgen dat je hersenen Neuro-transmitters aanmaken, Hermonen afgeven en zorg dragen voor een fysieke reactie in je lijf.

Bij de aromatouch massage wordt er langs de energiebanen van het lichaam gewerkt. Langs de ruggengraat worden de eterische olien direct opgenomen via de huid en bloedbanen waardoor de olien door het hele lichaam hun werk kunnen doen. Voor een optimale opname via de huid wordt er gebruikt gemaakt van een neutrale draagolie.

Tijdens de Aroumatouch worden er minimaal 8 verschillende olien ingezet.

Balance is een aardende blend van spar, ho hout, blauw boerenwormkruid, blauwe kamille en wierook. De perfecte olie voor het bevorderen van een gevoel van evenwicht en rust.

Lavendel verzacht een rode, droge huid. De geur kan angstige of onrustige gevoelens verminderen en slaap bevorderen.

Tea Tree, ook wel Melaleuca, bevordert reiniging en zuiverhuid. Het staat bekend om z’n reinigende en huidverjongende effect, maar is ook een olie die zelf graag gebruik wanneer ik ergens een kleine ontsteking of insectenbeet heb.

On Guard is een kruidige blend van wilde sinaasappel, kruidnagel, kaneel, eucalyptus en rozemarijn. Het werkt reinigend en beschermend. Ik smeer vrijwel dagelijks een druppel langs m’n ruggengraat wanneer de ‘r’ weer in de maand zit, voor extra bescherming. Ook ideaal om oppervlaktes mee te reinigen, want deze blend werkt bacteriedodend.

Aromatouch is een ontspannende blend van cipres, pepermunt, marjolein, basilicum, grapefruit en lavendel. Verkwikkend en tegelijkertijd ontspannend. Het helpt spanningen te verlichten en is ideaal voor het gebruik in een massage.

Deep Blue zorgt voor een verzachtende werking op de spieren en gewrichten. Het creëert een warm, gevolgd door verkoelend en tintelend gevoel wanneer het op de huid wordt aangebracht. Een favoriet onder sporters. Daarnaast is dit op emotioneel niveau de olie van overgave en helpt je dingen te leren accepteren zoals ze zijn.

Wilde Sinaasappel is een van de meest populaire essentiële oliën vanwege het zoet frisse stimulerende aroma. Het heeft ook zuiverende eigenschappen en is daardoor ideaal om een gezonde immuunfunctie te ondersteunen.

Pepermunt werkt verkoelend (zowel voor het lichaam als de geest) en ondersteunt een goede doorbloeding.

De etherische/essentiële oliën die tijdens een aromatouch behandeling worden gebruikt zijn van het merk doTERRA. Al deze oliën zijn CPTG gecertificeerd (Certified Pure Tested Grade). Dit betekent dat elke olie uitgebreid wordt getest. Je bent er hierdoor van verzekerd dat de olie die wordt gebruikt 100% puur is, zonder chemicaliën of synthetische stoffen

Deze techniek os geschikt  bij onder andere pijnklachten, stress, verminderde weerstand en vermoeidheid. Door de zachte manier van behandelen is het ook zeer geschikt voor mensen met chronische pijnen en reuma. De dosering van de essentiële oliën wordt aangepast op de persoon die de massage ontvangt. Op deze manier is de massage veilig en geschikt voor iedereen, zowel jong als oud.

Duur van de massage 90 minuten
Kosten daarvoor zijn 85 euro

Een afspraak kan gepland worden via Anke 0620450344.

Lees meer

Familie opstellingen

Door een opstelling ontvouw je als het ware jouw familiesysteem en de daarbij behorende verborgen verhalen.

We komen allemaal uit een systeem, bestaande uit onze ouders en voorouders, we putten in dit systeem allemaal uit dezelfde bron.

Dit houdt in dat je ook dingen kunt gaan dragen die niet bedoeld zijn voor jou om te dragen.

  

In een opstelling kom je hiermee in contact en ga je zien en voelen wat er speelt, waardoor dit gezien mag worden en de erkenning kan krijgen die het verdient.

Dit kan behoorlijke effecten hebben in je leven, die vaak niet meer bijdragen aan de oplossing van dit probleem.

Veel voorkomende klachten zijn lichamelijke, ons lichaam heeft ons veel te vertellen, vaak zijn dit de eerste signalen, die heel goed ingezet kunnen worden tijdens een opstelling.

Tevens zijn psychische klachten een teken dat er iets is wat gezien mag worden in jouw systeem, denk aan depressies, burn out klachten, eetstoornissen, scheidingsconflicten, verlating/bindingsangst.

In principe kun je alles opstellen waar je al jaren mee rondloopt en niet begrijpt waarom je het niet opgelost krijgt, in je systeem liggen de antwoorden. 

Wil je graag een opstelling aanvragen neem dan contact op met Kim;  06-36438416

Lees meer

Acces bars behandeling

De bars zijn 32 drukpunten op je hoofd die in verbinding staan met verschillende energiebanen in je lichaam. Hierin liggen al jouw ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties opgeslagen.
Lees meer

Energetische massage

Massage meer dan het lichamelijke werk. Voor de ontvanger gaat het ook om het toelaten van aanraking, het voelen van de emotie in het lichaam en overgave daarvan.

Lees meer

Meld je aan voor de nieuwsbrief


Laat hier je e-mailadres achter. Tot snel ;-).