-
-

huget van Grinsven‘Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden’
Het werd ooit lang geleden mijn mantra. Maar hoe vind je die verbinding…… dat evenwicht.

Daar ging een jarenlange zoektocht aan vooraf. Een opleiding voetreflexologie; aroma-therapie, geraakt worden door geuren;  of op creatief vlak jezelf uitdrukken in klei of wellicht portretten schilderen om zo achter de mens te komen en wat hem/haar beweegt. 

Terugkijkend is dat wel mijn pad richting yoga geweest.

Ik begon thuis op de mat, maar merkte dat meer nodig was om houdingen goed en veilig uit te voeren. Daarom bezoek ik al een aantal jaren yogalessen in groepsverband en ben daar sindsdien niet meer mee gestopt. Maar ik wilde nog meer. Nog meer verdieping, nog meer achtergrond weten van Yoga-houdingen; nog meer weten over ademhaling,  de filosofie leren etc. 

En vooral…. hoe beoefen je op een veilige manier yoga. 

Een opleiding tot yoga docent was daarvoor het enig juiste om te doen. Ik startte met de opleiding in 2019, En op dit moment ben ik daar nog steeds mee bezig. In juni 2022 ben ik opgeleid tot instructeur. Maar ik ga door om uiteindelijk mijn diploma tot docent te halen. 

‘Les geven’ is weer wat meer uit mn comfortzone gaan. Maar uiteindelijk is dat waar je mee vooruit komt, heb ik ervaren,  bij al mijn genomen stappen.  

Ik ontmoet jullie dan ook graag op de yoga-mat. 

Terug

Meld je aan voor de nieuwsbrief


Laat hier je e-mailadres achter. Tot snel ;-).