-
-

Jeanine CurversMijn passie is om mee te helpen aan het (her)stellen van de harmonie en balans op aarde, zodat we leven in onze natuurlijke staat van zijn.

 

Yoga is voor mij een manier om me te herinneren wie ik ben en waarom ik hier ben. Ik ben altijd op zoek geweest naar antwoorden. Over mezelf, het bestaan, the universe and beyond. Dit heb ik een tijdlang met de “mind” geprobeerd en analyseerde alles wat los en vast zat, om erachter te komen dat zelfs vier universitaire diploma’s mij niet gaven wat ik zocht…Sterker nog, dit pad gaf de drukke mind alleen maar meer voeding. Wanneer ik met yoga bezig ben, maak ik bewust contact met mijn oneindige “ik” en alle kennis die al in mij zit. De innerlijke dialoog, de mind die tegen zichzelf aan het praten is, stopt. Op dat moment ervaar ik helderheid, rust en een innerlijk weten. De antwoorden waar ik altijd naar op zoek was.

 

Holisme betekent voor mij “we are all connected, we are all one”. 

 

Ik ben vele jaren geleden in aanraking gekomen met yoga en het was liefde op het eerste gezicht, zeker toen ik na een jaar met Ashtanga begon. De boost die het me gaf en het opladen van mijn (bio)energie was weergaloos. Na elke practice voelde ik me uplifted en compleet, volledig mezelf.

 

Ik heb verschillende opleidingen, trainingen en workshops gevolgd in diverse “yogastijlen” zoals Ashtanga Yoga, Forrest Yoga, Hatha Yoga en Yin Yoga. Deze vormen de basis van mijn lessen, die ik sinds 2017 geef. De teachings die ik heb ontvangen van sjamanen, healers en elders zijn ook in mijn lessen verweven. Deze combinatie heeft geleid tot mijn eigen stijl. De ene les kan een dynamisch, fysiek uitdagend karakter hebben en de andere keer is het een kalme, rustige les. Elke les verbind ik aan een intentie en is compleet, full circle.

Terug

Meld je aan voor de nieuwsbrief


Laat hier je e-mailadres achter. Tot snel ;-).