-
-

Lisa LouerMijn yoga avontuur begon een aantal jaren geleden. Ik zat niet lekker in mijn vel, had veel fysieke klachten en weinig energie. Sporten was te intensief, dus ging ik op zoek naar een alternatief. De enige les die overbleef was bodybalance. Ik merkte op dat ik tijdens deze lessen de balans kon vinden tussen inspanning en ontspanning. Helaas namen mijn klachten toe en was ik nergens meer toe in staat, ik was totaal opgebrand. Het begin van een intense periode. Ik begon in te zien dat ik de connectie tussen mijn lichaam, geest en ziel had verwaarloosd. Daarnaast voelde ik mij onzeker en alleen, wie ben ik eigenlijk? Een zoektocht naar antwoorden op diepzinnige levensvragen.

De interesse in yoga en meditatie is er altijd wel geweest, maar ik had het idee dat dit niks voor mij zou zijn. Veel te rustig en misschien een beetje zweverig? Totdat ik tijdens diverse surfvakanties in aanraking kwam met yoga. Ik was geïnspireerd door de verhalen en ervaringen van de yogadocenten, het zaadje was geplant. Ik ben me meer gaan verdiepen in yoga, meditatie en leefstijl.

Eind 2020 kwam Ashtanga Yoga op mijn pad. Het voelde direct als thuiskomen. Wat begon als een fysieke uitdaging, werd een prachtige reis naar binnen. Ik heb ervaren dat yoga veel meer is dan een fysieke practice, voor mij is het een levensstijl. Door middel van yoga heb ik het deurtje naar mijn hart weer kunnen openen. Het heeft me geholpen om uit mijn hoofd te komen en weer in contact te staan met mijn lichaam en gevoel. Durven loslaten en vertrouwen. Ik heb mijn innerlijke kracht en licht ontdekt en leef van binnenuit.

Alles wat je op je yogamat tegenkomt tijdens je practice, is een afspiegeling van je dagelijkse leven & omgekeerd! Graag geef ik je de ruimte om je eigen pad te bewandelen en jezelf te ontdekken in een inspirerende omgeving waarin je je thuis voelt en alles mag zijn zoals het is. Ik begeleid je graag tijdens jouw reis waarin ademhaling, beweging en aanwezigheid in het hier en nu centraal staan. In licht, liefde en verbondenheid!

Terug

Meld je aan voor de nieuwsbrief


Laat hier je e-mailadres achter. Tot snel ;-).