Uniek: boek jouw privé yogakamer in het klooster!

Volg de les via een live stream.
ik wil meer weten

De leukste school van Limburg

Yogalessen (ook onlline) - prive sessies - bedrijfsyoga - zwangerschapsyoga
Bel en maak een afspraak

Margot KuiperAl op jonge leeftijd kwam Margôt in aanraking met de klassieke dans en bewegingskunst. Zo volgde zij haar opleiding aan de Koninklijke Ballet School van Antwerpen. Door deze bijzondere weg te bewandelen voelde ze na jaren toegewijde danstraining, discipline en hoge verwachtingen de leergierigheid naar een diepere behoefte om beweging te benaderen vanuit een holistische kijk. Dit vond ze in de School van Embodied Flow™ van Tara Judelle en Scott Lyons. Om de weg naar verbinding en intrinsieke, intieme relatie tussen lichaam en geest te bestuderen. De weg naar embodiment.

Vandaag de dag is Margôt de eerste Certified Embodied Flow™ Teacher +500h in Nederland en België. Ze wordt geapprecieerd door haar creativiteit en weet als geen ander hoe ze Flow moet laten bewegen in haar werk. De kunstvorm en het lichaamsbewustzijn die zij belichaamt en vertaalt naar het docentschap en binnen de yoga zal andere ontroeren en begeleiden naar de intieme relatie naar ons unieke zelf. “Mijn taak en missie binnen Yoga en al mijn somatisch werk als Embodied Flow™Teacher is om de mensen te begeleiden, te inspireren en te helpen verder te navigeren op het pad naar embodiment. Het terug contact maken vanuit het lichaam op een veilige manier. Door het bewustzijn te versterken vinden we meer kracht en mogelijkheid om onze innerlijke beweging te voelen en tot expressie te brengen.”

Margôt heeft haar professionele achtergrond als gediplomeerd danser Bachelor Dansdocent Conservatorium Antwerpen 2014 Bachelor Danstheater Uitvoerend Hoge School voor de Kunsten 2011 Koninklijke Balletschool Antwerpen 2007 Advanced +500h Embodied Flow™ Somatic Movement Therapy. Haar werk heeft de volledige aandacht voor Healing Arts, Somatic work en Body-Mind (re)connection als professioneel dansdocent, danstherapeut en Embodied Flow Teacher™ Naast wekelijkse lessen geeft ze ook verdiepende workshops en retreats.

Embodied Flow™ Yoga Teacher +500h
Hatha | Vinyasa | Embodied Yin | Restorative | Meditatie
Terug

Meld je aan voor de nieuwsbrief


Laat hier je e-mailadres achter. Tot snel ;-).