-
-

Mira LymandtIn 2009 kwam ik voor het eerst in aanraking met het beoefenen van (Kundalini) yoga tijdens een dynamische periode in mijn leven. Yoga zorgde op dat moment voor een ankerpunt in mijn leven en dat is tot op heden zo gebleven. De ervaring met yoga breidde zich uit middels yoga in combinatie met ademhalings- en ontspanningstechnieken. Ik leerde, als hoogsensitieve persoon, om mezelf en mijn lichaam bewuster waar te nemen en om daarmee beter voor mezelf te zorgen. Ik leerde om van "buiten" naar "binnen" te keren.

Vanuit mijn yoga ervaringen ontstond de behoefte om mezelf verder te verdiepen in diverse opleidingen en trainingen. Daar waar ik eerst vooral gericht was op de meer 'mentale' coaching (NLP), kreeg ik door yoga steeds meer de behoefte om lichaam en geest met elkaar te verbinden. Opleiding en training gericht op Mindfulness en bewegingseducatie (Trager Approach) volgden en uiteindelijk besloot ik om mijn aandacht ook op de Yin Yoga Teacher Training te richten, waarin ik alle eerdere opleidingen verweven zie.

Mijn opgedane kennis en ervaringen hebben er toe bijgedragen dat ik op een steeds diepere laag mijn daadwerkelijke fysieke en mentale behoeften leer(de) te zien en te voelen. Dit zorgt voor een evenwichtere balans in mijzelf en met de wereld om mij heen en helpt mij om te blijven afstemmen op dat waar mijn hart ligt. Naast mijn werk in het onderwijs, geef ik sinds 2020 dan ook trainingen gericht op meer vitaliteit en balans in het (werk)leven (Mindful2Work). De volgende stap op mijn levenspad is het overdragen van Yin Yoga lessen in het prachtige Klooster van Simpelveld.
Terug

Meld je aan voor de nieuwsbrief


Laat hier je e-mailadres achter. Tot snel ;-).