-
-

Yoga Body Mind

Holistische leeffstijl studio

Nu, ruim 8 jaar later, bereikten we 1.000 unieke bezoekers via de yogamat. Yoga kan een belangrijk onderdeel zijn van een holistische leefstijl. Je kunt dus wel stellen dat een holistische manier van leven geen vluchtige hype is en de interesse wekt van een groeiende groep mensen. Niet zo gek, want we leven in een wereld die steeds sneller, individualistischer en virtueler wordt. Een plek waar miljoenen mensen zich depressief en disconnected voelen. Dat terwijl we ons het gelukkigst voelen als we leven in verbinding. Het instinctieve gevoel ergens bij te willen horen zit nu eenmaal diepgeworteld in het menselijk DNA.

Onze missie
Dit maakt onze missie meteen heel helder. We willen jou als bezoeker (weer) laten voelen dat je onderdeel uitmaakt van een groter geheel. Want als één ding ons duidelijk is geworden in het leven, dan is het dit: je gelukkig voelen begint bij verbinding. Verbinding met jezelf, de mensen om je heen, de natuur en – voor diegenen die er voor open staan – zelfs met de kosmos. Letterlijk is dit ook de betekenis van het woord yoga. Yoga (Sanskriet: योग, juk, verenigen, ook wel herboren van yuj, verbinden, één maken).

Een kampvuur gevoel
Zie YBM als een kampvuur waar je altijd welkom bent. Een veilige plek langs jouw levenspad waar je tot rust kunt komen, kunt opladen en geïnspireerd wordt. Waar je kunt luisteren en delen terwijl je jouw lichaam en ziel verwarmt. Kom je bij ons zit?

Holisme als uitgangspunt
De term holisme stamt uit het Grieks (Holos) en betekent niets minder dan ‘geheel’. Holisme is het idee dat de eigenschappen van een fysiek, biologisch, technisch, chemisch, economisch systeem niet kunnen worden verklaard door naar losse componenten te kijken. In een systeem staat alles met elkaar in verbinding en holisme gaat er dan ook vanuit dat je iets niet kunt helen, benaderen of behandelen zonder naar alle niveaus te kijken.

Meld je aan voor de nieuwsbrief


Laat hier je e-mailadres achter. Tot snel ;-).