De leukste school van Limburg

Yogalessen (ook onlline) - prive sessies - bedrijfsyoga - zwangerschapsyoga
Bel en maak een afspraak

Yoga in Klooster Simpelveld

Jou iets gelukkiger maken, dat is ons doel.


Deze unieke plek biedt mogelijkheden voor een uniek lesaanbod, een plek in Simpelveld voor yoga, meditatie & meer. Het is onze ambitie om een ambiance te creëren. Waar in jij jezelf op een veilige en prettige manier kunt ontwikkelen en ontspannen. 

Iedereen kan yoga beoefenen en er "beter" van worden. Om het effect te voelen hoef je geen been in je nek te leggen of een jaar in stille toewijding door te brengen. Als je kunt ademen, kun je yoga beoefenen. Zo simpel is het. Yoga is voor iedereen toegankelijk en is een van de wegen naar rust en zelfcompassie.

Het is ons doel om je weer te verbinden met je ware zelf, waar je alle intuïtie vindt die je nodig hebt om alles uit jezelf te halen en een gezond, geïnspireerd, creatief en gelukkig leven te leiden. Als je goed voor je innerlijk zorgt, weerspiegelt de wereld buiten jou die zorg en krijg je bovendien een sterke basis om vanuit te groeien. Alles wat je moet weten om het leven, de gezondheid en het lichaam te krijgen dat je wilt, vind je binnen in jezelf.

Het vaste yoga aabod voor volwassenen

Hatha, sivananda, yin, Flowe in diverde vormen, asthanga, Lu-yong, Hormoonyoga en zwangerschapsyoga.
Het is ook mogelijk om een individueel traject met yoga te starten.

Lees meer over yoga therapie


Meld je aan voor de nieuwsbrief


Laat hier je e-mailadres achter. Tot snel ;-).