Uniek: boek jouw privé yogakamer in het klooster!

Volg de les via een live stream.
ik wil meer weten

De leukste school van Limburg

Yogalessen (ook onlline) - prive sessies - bedrijfsyoga - zwangerschapsyoga
Bel en maak een afspraak

Ashtanga yogaAsthanga betekent ‘het achtvoudige pad’ en verwijst naar de acht onderdelen van de Yoga filosofie.:
deugdzaamheid, innerlijke ethiek, beoefenen van houdingen, adembeheersing, terugtrekking van de zintuigen, concentratie, meditatie en eenwording
met alles wat er is.

In de Ashtanga Yoga komen deze onderdelen samen. De Ashtanga yogales wordt op de traditionele wijze gegeven met veel aandacht en focus. Een les bestaat uit vaststaande series van opeenvolgende oefeningen. Door deze vaste structuur; zonnegroeten, staande, zittende houdingen en een eindserie, kun je onderzoeken, verdiepen en wordt het een meditatie in beweging.
De ademhaling is actief en verwarmend, waardoor het lichaam geactiveerd wordt en daardoor komen lichaamsprocessen op gang.
Op een actieve manier naar de kern van jezelf. Het is een dynamische yogavorm. De bewegingen zijn vloeiend en fysiek uitdagend. Als je deze yogavorm een tijdje beoefent, zul je merken dat je kracht en flexibiliteit toenemen.

Er zijn drie belangrijke elementen die worden toegepast tijdens het beoefenen van Ashtanga yoga Ujjayi: controle over de ademhaling Drishti: focuspunten voor de ogen Bandhas: beheersing van de interne energie

Boek deze les

Maak een afspraak voor meer info

TerugMeld je aan voor de nieuwsbrief


Laat hier je e-mailadres achter. Tot snel ;-).