Uniek: boek jouw privé yogakamer in het klooster!

Volg de les via een live stream.
ik wil meer weten

De leukste school van Limburg

Yogalessen (ook onlline) - prive sessies - bedrijfsyoga - zwangerschapsyoga
Bel en maak een afspraak

BedrijfsyogaGezondheid en productiviteit

Yoga heeft veel voordelen waaronder het reduceren van stress. Dit is een van de voordelen van yoga op de werkvloer.
Bedrijfsyoga draagt bij aan gezonde en tevreden werknemers. Dat vertaalt zich in een positieve werksfeer, een lager ziekteverzuim en een gezonde productiviteit. Uw werknemers gezond betekend uw bedrijf gezond.

Bedrijfsyoga werkt preventief en ondersteunend bij:
• Burn-out
• klachten ten gevolge van een verkeerder houding/ gebruik
• Stress/ spanning
• Vermoeidheid
• Concentratieproblemen

Een gezonde investering

Wie in de gezondheid van werknemers wil investeren kiest zeker ook voor yoga, u draagt bij aan een positieve werksfeer. De uitvoering van de bedrijfsyoga vraagt om weinig investeringen en is snel en eenvoudig te realiseren. De training vindt plaats op de werkplek, meestal in een vergaderruimte of conferentiezaal. In tegenstelling tot andere vormen van bedrijfsfitness zijn geen investeringen in apparatuur en materialen noodzakelijk. De benodigde materialen zoals yogamatten en dergelijke worden Yogaboedhi verzorgd. De yoga kunnen in werkkleding worden uitgevoerd

Werknemers binden en boeien

De ademhaling- en ontspanningsoefeningen op de werkvloer verfrissen de geest en ontspannen het lichaam. De werknemers zijn in staat om productiever en geconcentreerder te werken. Daarbij draagt een gezond, tevreden en productief personeel bij aan een positieve werksfeer met ongekende mogelijkheden. Hierdoor zal er minder arbeidsuitval zijn.

Waarom bedrijfsyoga

  • Lage kosten ziekteverzuim
  • Productiever en beter geconcentreerd personeel
  • Yoga draagt bij aan een positieve werksfeer
  • Minder arbeidsuitval
  • Goed werkgeverschap

De trainingen

In de training leren we werknemers beter om te gaan met stress/spanning. We leren methoden om spanningen te ontladen en doormiddel van oefeningen nieuwe energie op te doen. De oefeningen zijn toepasbaar in de dagelijkse werkpraktijk, er is aandacht voor de ademhaling en de (innerlijke) houding staat centraal. De meest voorkomende klachten, zoals rugklachten, pijn in nek en schouder en RSI komen in de trainingen aan bod.

De mogelijkheden

Trainingen en workshops zijn op maat, samen met uw organisatie kijken welke vorm binnen uw organisatie past. Er is zowel individuele yoga als yoga met een groep mogelijk. Tevens is er ook de mogelijkheid om te trainen op een sfeervolle locatie buiten het bedrijf bij Klooster Simpelveld Yoga Body & Mind (Loreto Klooster). De locatie biedt ook de mogelijkheid om te vergaderen, te lunchen of te dineren en te wandelen in de mooie natuur. Indien u wilt weten hoe kosteneffectief de bedrijfsyoga voor uw organisatie kan zijn? Neem dan contact met ons op.

Boek deze les

Maak een afspraak voor meer info


TerugMeld je aan voor de nieuwsbrief


Laat hier je e-mailadres achter. Tot snel ;-).