-
-

Een privéles yoga in Simpelveld en omstreken?

Yogatijd is “flexibel”, iwe komen graag thuis bij je langs!
Yogales aan huis is een heerlijke luxe. Een privéles helemaal afgestemd op jouw wensen waarvoor je de deur niet meer uit hoeft. Alle aandacht is voor jou in je eigen vertrouwde ruimte. Heerlijk toch?Jouw tempo, jouw wensen. Misschien wil je gewoon genieten van een volledige yoga ervaring bij jou thuis en heb je geen specifieke wensen. Of wil je juist een bepaald doel bereiken met yoga? Werken aan extra kracht, souplesse of ontspanning? Wil je graag hands on assists krijgen om dieper in houdingen te komen, of extra uitleg over houdingen en ademtechnieken? Alles is mogelijk.

Ook bij een blessure of burn-out is een privé yogales een goed alternatief voor de vaak drukke groepslessen. Of misschien is het je eerste keer yoga en wil je dit graag in je eigen tempo en omgeving ervaren.

Een tijd waarin soms bewegen in groepsverband niet door kan gaan, hoe mooi is het dan om toch zelf thuis jou beoefening te blijven doen onder professionele en persoonlijke begeleiding.

Het fijne van een yogales aan huis is dat je na de les ontspannen op de bank kruipt met een kop thee of lekker in je comfortabele bed. En na een ochtendles stap je met een smile onder de douche en begin je energiek aan je nieuwe dag!

Onze focus ligt vooral op het werken met privéklanten of in een kleine groep. We hebben gemerkt dat door de 1 op 1 aandacht, de motivatie en daarmee de yogapractice enorm groeit. Het geven van persoonlijke aandacht, gerichte houdingen en hands on assists en daarmee iemand echt kunnen helpen met ontspannen vind ik het mooiste aan ons vak.

Een yoga les duurt 60 minuten en kost 65 euro, het is aan jou of je deze yogales geheel alleen volgt of deelt met vrienden, familie, buren, collega’s… noem het maar op. De kosten van de les blijven gelijk, jullie kunnen deze dan onderling delen. Als je de les deelt houdt de groep tot maximaal 3 personen om het individuele stuk te waarborgen.

We geven de yogalessen aan huis in een straal van 10 kilometer rondom Simpelveld, maar andere locaties zijn natuurlijk ook bespreekbaar. Neem contact met mij op om kennis te maken en jouw wensen te bespreken. 


Meld je aan voor de nieuwsbrief


Laat hier je e-mailadres achter. Tot snel ;-).