-
-

Yoga op locatie; aanhuis, op je werk, in de natuur

Hoe fijn het volgen van een yogales ook is, soms komt het er gewoon niet van om je huis uit te gaan. En voor je het weet is je streven om een paar keer per week op de mat te staan in rook opgegaan. Om je lijf toch soepel te houden kun jij je huis/ woonkamer tegenwoordig omtoveren  tot yogaschool


Niet meer alleen voor het volgen van online lessen, maar ook voor het ontvangen van een “privé yogales”. Eigenlijk is het woord huis of woonkamer te klein, want wij komen naar bijna alle locaties in een straal van 10 kilometer rond om Simpelveld. Is jou locatie verder weg? Dat is geen probleem dan komen er extra reiskosten bij.

Wij komen dan naar de plek die jij ziet als perfecte privé yogaschool; je vakantie huis, op je werk, een buiten locatie…..


Hoe werkt het?


Een yoga les duurt 75 minuten en kost 85 euro, het is aan jou of je deze yogales geheel alleen volgt of deelt met vrienden, familie, buren, collega’s…
noem het maar op.
De kosten van de les blijven gelijk, jullie kunnen deze dan onderling delen.


Deze lessen stemmen we graag persoonlijk met je af en kun je daarom alleen boeken via mail of telefoon.


Hier alvast wat leuke tips om van je woonkamer een yogaschool te maken.

Contact met je lijf.

En toch is er iets veranderd…  We merken dat de tijd waarin we leven veel veranderingen met zich mee brengt. Dat zien we in de yogaschool en ook om ons heen. Het is daarom belangrijker goed voor je lichaam te zorgen. Wij denken graag mee in oplossingen.

Yoga maakt je weer bewust van je lichaam. Je keert je aandacht, die de hele dag naar buiten is gericht, terug naar binnen. Door contact te maken met je lijf wordt het makkelijker om de signalen die het afgeeft op te vangen. En precies dáár begint goed zorgen voor jezelf. Je lichaam is meer dan een optelsom van organen en fysieke processen. Het is een holistisch systeem en een intuïtieve gids. Als je jouw lijf aandacht geeft met behulp van yoga open je de weg van innerlijke wijsheid en verbinding.

 

Yoga in je huiskamer

Om de yogadrempel voor jezelf te verlagen, tover je de woonkamer om tot yogaschool. Zo kan ik aan yoga doen op de momenten dat het jou uitkomt en op een manier die jij prettig vind. De eerste paar keer voelde het misschien wat onwennig, maar waarschijnlijk heb je de smaak snel te pakken. Wie weet helpen de onderstaande tips jou nog meer op weg:

 

Reserveer tijd

Met een vaag voornemen kom je er niet. Dus spreek met jezelf of een groep af dat je één of twee keer per week  yoga gaat beoefenen en zet dan een stok achter de deur, door er ook echt een afspraak van te maken. Dit helpt je om het ook daadwerkelijk te gaan doen en plan het in je agenda.

 

Creëer een fijne plek

De volgende stap is ruimte maken. Niet alleen figuur maar ook letterlijk. We komen wel eens in postzegel appartementjes van 50 vierkante meter en toch lukt het om een hoekje in de woonkamer vrij te maken en daar yoga te doen, de plek hoeft echt niet groots te zijn. Wees creatief met alle mogelijkheden die er zijn. Mocht je er zelf niet uitkomen dan denken we graag met je mee.

 

Maak er een feestje van

Gun het jezelf om echt even een fijn moment voor jezelf of juist samen met anderen te hebben. Creëer ook de sfeer die daarbij past, leuke yoga benodigdheden, kaarsjes een geurtje lekker thee noem het maar op. Je kunt het zo eenvoudig of juist lux maken als je zelf wenst.

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief


Laat hier je e-mailadres achter. Tot snel ;-).