-
-

YBM store


In onze store bieden wij een breed assortiment aan bewuste artikelen, die afkomstig zijn van verschillende lokale ondernemers. Wij zijn het platform waar in zij zich kunnen profileren. Wij geloven in de kracht van delen dat samen komt tot vermenigvuldigen.

Idee ondernemer met zijn eigen unieke producen en kwaliteiten. Die bij ons mogen samen kunnen tot een volledig holistisch assortiment. Wij vinden het fijn om persoonlijk contact te hebben met onze klanten en vanuit daar te kunnen adviseren. Eigenlijk is er altijd een ingang om iets aan te pakken. En het is fijn om weer dichter bij je eigen intuïtie gebracht te worden, zodat je kunt voelen wat het beste past. Geraakt te worden door de bijzondere energie van een edelsteen, een beeld, een heerlijke geur van essentiële olie die je  emotioneel raakt, een prachtig boek of cd die verbindt met waar je nu in zit, kaarten die antwoorden makkelijker maken, kruiden die ondersteunen en nog veel meer. Online is onze store altijd open deze vind je in ons klanten portaal onder de kop "aanmelden" en mochten er vragen zijn kan dat via de mail.

Naast alle mooie en duurzame nieuwe producten die wij in de store verkopen, stimuleren we ook de circuleren samenleving.

Door:

Je kunt bij ons stekjes ruilen in ons plantenrek.

Swappen met tweedehands kleding.

En je aanmelden voor de kleding loop.

 

Wil je meer weten over een van deze initiatieven kom dan gerust een kijkje nemen in de store.

We zijn open op in de wintertijd:

Woensdag 10:30u  - 16:30u 

Vrijdag 10:30 u - 16: 30u

Zaterdag 10:30 - 16:30u


Meld je aan voor de nieuwsbrief


Laat hier je e-mailadres achter. Tot snel ;-).