-

Lounge

NEW….. Holistic lounge, Storry time


Iedereen kan verhalen vertellen, vanuit zijn leven, vanuit een product, vanuit een ervaring.


Dat gebeurt spontaan en de hele dag door. Sommige verhalen zijn zo mooi en bijzonder dat ze een podium verdienen en gedeeld mogen worden. YBM is een maatschappelijk podium voor iedereen, vanuit onze holistische visie voelen we dat we willen delen en luisteren. Om al deze verhalen te delen gaan wij  3 februari 2024 Holistic lounge openen. Hier is de ruimte en de plek voor storrytelling.

“The shortest distance between two people is a story.”

Het sociale weefsel in de samenleving staat onder druk en vraagt meer verbinding. Mensen lijken zich meer terug te trekken in hun bubbel van gelijkgestemde. Wij willen de nieuwsgierigheid weer prikkelen en delen wat er allemaal nog veel meer aan moois in de wereld is.

Uit je bubbel, in je babbel


Het lijkt heel simpel en tegelijkertijd is het een soort wonder wat er gebeurt. De transformatie van eigen bubbels naar samen, van voorzichtigheid naar genietende mensen vormt de essentie van deze bijeenkomsten.


Iedere eerste zaterdag van de maand verruimd de conceptstore  zich tot lounge. Tussen 12u en 16u kun je er binnen lopen voor mooie verhalen, gezond bewust eten en drinken. Deze eerste editie houden we kort bij ons zelf en zullen er verhalen zijn over de producten en de holistische visie.


 

Wat mag je verwachten 3 februari, buiten een ontspannen sfeer en veel gezelligheid?

-Schrijf je in voor try out massages

-proberen van verzorgingsproducten en etherisch olie

-opmaat laten maken van Sieraden of decoratie

-gratis proeven van Kombuch, Cacao, thee en de Oat Bangers Salade

 


Alle producten kun je gratis proberen en we kijken graag mee met vragen rondom gezondheid en leefstijl. Ook zal de verkoop van een nieuw product gelanceerd worden “Preps thefoodlabel” Heeft een Oat Bangers Salade die vanaf dan te verkrijgen is in de conceptstore. Kom hem deze dag gratis proeven..
Volgende Holistic lounge.
2 maart 
6 april (speciale editie voor ouders en kinderen. Lounge + expositie en workshops)
4 mei
1 jun
Meld je aan voor de nieuwsbrief


Laat hier je e-mailadres achter. Tot snel ;-).