-
-

Welness & Health

Meer dan ‘alleen’ yoga en meditatie.


We zijn een plek waar je aan jezelf kunt werken en een moment van rust kunt vinden in een veilige setting. Je kunt bij ons terecht voor diverse behandelingen, waaronder: Yoga theraie, Transhealing en medium consult en Massgage


Yoga therapie

Therapeutische yoga is een effectieve vorm van therapie die jou steunt in jouw herstelproces, zowel fysiek, mentaal en emotioneel.
Maak (weer) verbinding met je lichaam, geest en ziel.
Ontdek yoga therapie


Transhealing/ medium consult

CONSULTEN

In een consult gaan we samen naar de kern van pijn, blokkade, overtuigingen, ziekte etc. We gaan samen kijken waar dit vandaan komt. Hierdoor krijg je inzichten in moeilijke situaties en antwoorden op levensvragen.

Een consult duurt 60 minuten.

De investering in jezelf is € 55,00. Vaak hebben we enkele consulten nodig, je kunt het zien als een ui die je afhaalt en waar we telkens door laagjes heen gaan. Het is geheel aan jou tot hoer ver je door de lagen heen wilt gaan.

Ik vind het ook belangrijk dat je lichaam de kans krijgt om te verwerken en te intrigeren. Want alleen dan zal het op langere termijn ook effect blijven hebben. Ons lichaam is een holistische systeem dat samen hangt uit langen en verbindingen. Korte snelle oplossingen zijn niet weg gelegd voor onze lichamen, in mijn ogen. Jij zult het kunnen doen, ik kan je begeleiden en ondersteunen in de weg van jou healingsproces.
Ontdek het consult


Reiki behandeling

Reiki staat voor het ontvangen, benutten en doorgeven van universele levensenergie. Met deze energie wordt het zelfhelend vermogen gestimuleerd.

Reiki is een holistische natuurgeneeswijze. Dat betekent dat de energie op alle holistische niveaus doorwerkt:
fysiek (lichaam)
emotioneel (emoties)
mentaal (gedachten en overtuigingen)
energetisch (energie huishouding)
spiritueel niveau (jouw ziel, jouw kern).


De investering
Korte behandeling - 35 euro
Volledige behandeling 60-90 minuten - 65 euro


Reserveer een behandeling

Meld je aan voor de nieuwsbrief


Laat hier je e-mailadres achter. Tot snel ;-).