-
-

Healing

Meer dan ‘alleen’ yoga en meditatie.


We zijn een plek waar je aan jezelf kunt werken en een moment van rust kunt vinden in een veilige setting. Je kunt bij ons terecht voor diverse behandelingen, waaronder: voedingsadvies, een massage of reikibehandeling en 1 op 1 yogatherapiesessies. 


Yoga therapie

Therapeutische yoga is een effectieve vorm van therapie die jou steunt in jouw herstelproces, zowel fysiek, mentaal en emotioneel.
Maak (weer) verbinding met je lichaam, geest en ziel.

Ontdek yoga therapie


Reiki

Reiki is hands-on natuurlijke genezing met behulp van de universele levensenergie. De term komt uit de Japanse woorden "rei", wat betekent universeel en "ki," wat betekent vitale levenskracht; energie die door alle levende dingen stroomt.

Ontdek Reiki


Massage

Gun jezelf een relax moment! Ontspan. Heb je een specifieke lichamelijke klacht? Wij helpen jou opnieuw te verbinden met jezelf door middel van aanraking, ademhalingsoefeningen en beweging.

Technieken die ik oa hanteer komen uit de oud Indische massage/ klassieke massage technieken/sportmassage/ ontspanning technieken/basis technieken/chinese geneeswijze technieken/ Cupping / een vleugje van Nadine zelf. Graag werk ik samen met de 5 elementen /water/hout/vuur/aarde/metaal/

Het volgen van de meridiaan lijnen waar de drukpunten behandeld worden door een zachte drukking zo om de energie vrij te maken en doorstroming te activeren. Daarbij kan er gekeken worden naar welke emotie hierbij hoort en of dit herkenbaar is.

De kosten
30 minuten - 45 euro
60 minuten - 65 euro
90 minuten - 85 euro

Reserveer een massage

Meld je aan voor de nieuwsbrief


Laat hier je e-mailadres achter. Tot snel ;-).