Uniek: boek jouw privé yogakamer in het klooster!

Volg de les via een live stream.
ik wil meer weten

De leukste school van Limburg

Yogalessen (ook onlline) - prive sessies - bedrijfsyoga - zwangerschapsyoga
Bel en maak een afspraak

Kids yogaSpeciaal voor vanaf 4 tot 12 jaar bieden we kids yoga aan. Een mix van lekker bewegen, plezier en aandacht.

Al op jonge leeftijd kun je spelenderwijs je zelfvertrouwen, concentratie en immuunsysteem versterken, een sterk & soepel lichaam behouden, leren over lichaamsbewustzijn en het uiten van je gevoelens.   Plezier staat voorop. Elke les staat een thema centraal zoals de seizoenen, de zon, feest, de natuur, een dier of vriendschap. Op basis van dit thema doen we yogahoudingen, ademhalingsoefeningen, meditatie, visualisatie en soms massages. We dansen, zingen, doe creatieve dingen en sluiten de les rustig af met een eindontspanning. De les is zowel individueel als met de groep. Iedereen kan en mag meedoen.  

Bij Klooster Simpelveld Yoga body & Mind KIDS krijgt de natuur en deze bijzondere plek ook een rol. Kinderen komen tot rust in de natuur, gaan op avontuur, laten zich verwonderen, ontdekken erin en krijgen er energie van. Waar mogelijk gaan we naar buiten in de kloostertuin. Sowieso nemen we de natuur mee naar binnen. Door oefeningen zoals de boom-houding, eetbare natuur te proeven en met natuurlijke materialen te werken, bijvoorbeeld stenen, bladeren en bloemen om een mandala te maken.  

Elke les is anders en uniek, opgebouwd vanuit de klassieke Hatha yoga principes. De yogales wordt aangepast aan de verschillende ontwikkelingsfasen van ieder kind.   

De kosten?   Voor de Kidsyoga werken we vanaf dit jaar met strippenkaarten.  
6 strippen die 2 maanden geldig zijn voor 60 euro  
12 strippen die 4 maanden geldig zijn voor 110 euro  
24 strippen die 8 maanden geldig zijn voor 190 euro  


Je begint natuurlijk altijd eest met te kijken of je het leuk vind, hiervoor krijg je twee gratis proeflessen en als jij het prettig vind mag een van je ouders hierbij aanwezig zijn.

TerugMeld je aan voor de nieuwsbrief


Laat hier je e-mailadres achter. Tot snel ;-).