-
-

Kids yogaSpeciaal voor kinderen van 4 tot 12 jaar bieden we kids yoga aan. Een mix van lekker bewegen, plezier en aandacht.

Al op jonge leeftijd kun je spelenderwijs met yoga je zelfvertrouwen, concentratie en immuunsysteem versterken. Ook helpt het om een sterk en soepel lichaam behouden. Daarnaast wordt het lichaamsbewustzijn vergroot en leer je om je gevoelens beter te uiten. Plezier staat uiteraard voorop!

Elke les staat een thema centraal zoals de seizoenen, de zon, feest, de natuur, een dier of vriendschap. Op basis van dit thema doen we yogahoudingen, ademhalingsoefeningen, meditatie, visualisatie en soms massages. We dansen, zingen, doen creatieve dingen en sluiten de les rustig af met een eindontspanning. De les is zowel individueel als met de groep. Iedereen kan en mag meedoen.  

Bij Klooster Simpelveld Yoga Body & Mind KIDS krijgen de natuur en de bijzondere plek van het klooster ook een rol. Kinderen komen tot rust in de natuur, gaan op avontuur, kunnen zich verwonderen, ontdekken en krijgen er energie van. Als het weer het toelaat, gaan we naar buiten, de kloostertuin  in. En sowieso nemen we de natuur altijd mee naar binnen. Dat doen we door oefeningen, zoals de boomhouding, door eetbare natuur te proeven en door met natuurlijke materialen te werken, bijvoorbeeld door met stenen, bladeren en bloemen een mandala te maken.  

Elke les is anders en uniek, opgebouwd vanuit de klassieke Hatha yoga-principes. De yogales wordt aangepast aan de verschillende ontwikkelingsfasen van ieder kind.   

Kosten
Voor de Kidsyoga werken we met strippenkaarten.  
  • 6 strippen (2 maanden geldig) kosten 60 euro  
  • 12 strippen (4 maanden geldig) kosten 110 euro
  • 24 strippen (8 maanden geldig) kosten 190 euro   
Natuurlijk mag je altijd eerst kijken of je het leuk vindT! Hiervoor krijg je 2 gratis proeflessen. Als jij het prettig vindt, mag een van je ouders hierbij aanwezig zijn.

TerugMeld je aan voor de nieuwsbrief


Laat hier je e-mailadres achter. Tot snel ;-).